Religaren suosituimpia osakepoimintoja ovat Balkrishna Industries, Can Fin Homes, HCL Tech ja Hero MotoCorp – CaFE Invest News

market outlook

Markkinat putosivat jyrkästi alas kuluvalla viikolla ja päättivät 3 kuukautta kestäneen konsolidointivaiheen. Kaikki sektorit tunsivat kuumuuden, jossa metalli-, kiinteistö- ja rahoitusalat olivat häviäjien joukossa. Laajemmat indeksitkin kokivat painetta ja menettivät 2–3 %.

Kotimaisten tekijöiden lisäksi tunnelmia painaa jatkuva heikkous globaalilla rintamalla. Suurista markkinoista Yhdysvaltain markkinat ovat olleet laskussa viimeiset 3 kuukautta, eikä kääntymisestä ole vielä merkkejä. Vaikka noin 32 500:n tuen olemassaolo saattaa herättää elpymistä, kestävyys näyttää vaikealta moninkertaistaa esteitä 33 200–33 500 vyöhykkeen ympärillä. Kääntöpuolella 31 600 olisi seuraava suuri tuki, jos vika ilmenee.

Vallitsevan epävakaan skenaarion vuoksi suosittelemme positioiden suunnittelua tärkeimmän tuki- ja vastustusvyöhykkeen mukaan, jotka olemme korostaneet sekä Nifty- että Banking-indeksissä. Keskeisistä sektoreista pankkitoiminta näyttää edelleen heikoimmalta, kun taas tietyt auto-, kiinteistö-, FMCG- ja lääkeosakkeet pitävät edelleen vahvana. Koska katkonaisuus on korkea laajemmalla rintamalla, sijoittajien tulisi suosia indeksejä ja keskittyä nousussa oleviin shorting-mahdollisuuksiin.

Nifty on päättänyt 3 kuukautta kestäneen konsolidointivaiheen ja testannut pitkän aikavälin liukuvaa keskiarvoa (200 EMA) kuuden kuukauden jälkeen. Se on jo noussut ~7 % ennätyskorkeudeltaan, mutta 18 800:n alapuolella oleva hajoaminen voi laukaista seuraavan liukuosuuden 18 200-18 500 vyöhykkeelle. Palautuksen tapauksessa 19 200-19 500 alueen ympärillä oleva este rajoittaisi nousun.

Pankkiindeksi putosi pitkän aikavälin liukuvan keskiarvon (200 EMA) alapuolelle jatkaen vallitsevaa alituottoaan pääasiassa suurten yksityispankkiyhtiöiden toimesta. Odotamme minkä tahansa elpymisen kohti vyöhykettä 43400-43800 toimivan vahvana esteenä ja osallistujien tulee etsiä oikosulkumahdollisuuksia nousussa. Huonona puolena 41500-41900 vyöhyke voi tarjota tukea.

Balkrisind, Canfinhomes, HCL Tech, Heromotoco, Lichsgfin, MFSL, Oberiorlty, Persistent, Ramcocem

ACC, Britannia, Dixon, IEX, Marico, UPL

Samankaltaiset artikkelit