Reliance: Välittäjät säilyttävät luokituksen, mutta ovatko öljy- ja kaasumarginaalit edelleen huolenaihe? – Markkinauutiset

Reliance Industries

Välittäjät ovat säilyttäneet Reliance Industriesin luokitukset sen jälkeen, kun öljyjätti solmi sopimuksen Disneyn kanssa. Öljy- ja kaasualalla on kuitenkin joitain huolia. Sukellaan saadaksesi lisätietoja.

Välitysyritys JM Financials toistaa Reliance Industries -osakkeen luokituksen ja tavoitehinnan ennallaan sen jälkeen, kun se solmi yhteisyrityksen Disneyn kanssa. Sen hintatavoite on 3 050 Rs ja Reliance Industriesin osakkeen ”Osta”-luokitus.

JM Financialsin mukaan yrityksen nettovelkaongelmat ovat takana ja ”myös siksi, että Reliancella on alan johtavat mahdollisuudet eri yrityksissä saavuttaa vankka 14-15 % EPS CAGR seuraavien 3-5 vuoden aikana.”

Lisäksi välitys sanoi, että yhtiön nettovelka saavuttaa kuluvan tilikauden korkeimman pisteen, josta se alkaa laskea, kun käyttöomaisuusinvestoinnit hidastuvat sisäisen kassavirran asteittaisen lisääntymisen myötä.

”Lisäksi RIL voi edelleen saavuttaa vahvan 14-15 % EPS CAGR:n seuraavien 3-5 vuoden aikana, kun Jion ARPU:n odotetaan nousevan 10 %:iin CAGR:lla 23-28 tilikaudella, kun ARPU on rakenteellisesti nousussa alan rakenteen ja tulevien investointien vuoksi. tarpeet ja tarve välttää duopolimarkkinoita – jättiläinen digitaalinen harppaus”, JM Financials sanoi.

Toinen meklariyritys Motilal Oswal Financial Services luottaa Reliance Industriesiin ja pitää luokituksen ja tavoitehinnan ennallaan. Yritys perusteli sitä, että se näkee jatkuvan vahvuuden jalostusmarginaaleissaan ja jatkuvassa petrokemian erojen parantamisessa öljystä kemikaaliin.

Yrityksellä on ”Osta” -luokitus Reliance Industries -osakkeelle, jonka tavoitehinta on 3 210 Rs. Tavoitehinta on korkein, jonka osake voi saavuttaa välittäjän näkemyksen mukaan tämän rajan saavuttamisen jälkeen, välittäjät yleensä myyvät kyseisen osakkeen ja kirjaavat voittoa.

Välitys totesi kuitenkin, että yhtiön öljy-kemikaaliliiketoiminnalla oli jonkin verran vaikutusta kuluvan tilikauden kolmannella neljänneksellä tapahtuneen suunnitellun seisokin jälkeen.

”Singaporen jalostusmarginaali pysyi vahvana 8,3 dollarissa barrelilta helmikuussa 24, kun taas tärkeimmät petrokemian erot teollisuusbensiinissä nousivat 24. helmikuuta. FY25 tulee todistamaan, että Reliance Industries aloittaa vaiheittaisen toiminnan aurinkosähkö- ja akkuvarastoistaan, mikä uskomme voivan olla osakkeen keskeinen katalysaattori 1 HFY25:ssä”, välitys sanoi tutkimusraportissaan.

Samankaltaiset artikkelit