Bima Vistaar hinta 1500 Rs: Henki-, sairaus- ja omaisuusvakuutus yhdessä tuotteessa | Tunne kaikki ominaisuudet ja edut

Bima Vistaar priced at Rs 1,500: Life, health, property insurance bundled in one product

Intian vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomainen (IRDAI) on tiettävästi vahvistanut ”Bima Vistaarin” hinnoittelun – yhden vakuutustuotteen, joka kattaa hengen, terveyden, tapaturmat ja omaisuuden. Tämän maan maaseudulla asuville ihmisille tarkoitetun all-in-one-vakuutustuotteen hinta on 1 500 Rs vakuutusta kohti, useat tiedotusvälineet ehdottavat. Nämä raportit ovat lainanneet alan virkamiehiä, jotka osallistuivat kaksipäiväiseen ohjelmaan nimeltä ”Bima Manthan”, joka pidettiin 25.-26. huhtikuuta Hyderabadissa.

Tämä ”Bima Manthan” -julkaisu kiteytyi alan yhteiseen päättäväisyyteen ajaa myönteistä muutosta ja edistää vakuutusalan osallisuutta, IRDAI sanoi tiedotteessaan.

Tapahtumassa, johon osallistui monia vakuutusyhtiöiden toimitusjohtajia ja IRDAI:n puheenjohtaja Debasish Panda, keskityttiin vakuutuksenottajien vaikutusmahdollisuuksien vahvistamiseen ja laajan valinnanvaran, joustavuuden ja läpinäkyvyyden tarjoamiseen vakuutustapahtumissa. Yhteistyön, innovaation ja yhteisen Insurance for All -vision avulla ala on sitoutunut saavuttamaan merkittävää edistystä jokaisen kansalaisen taloudellisen hyvinvoinnin turvaamisessa, vakuutusalan sääntelyviranomainen sanoi.

”Bima Vistaar” on osa IRDAI:n ”Trinity” -aloitetta, ja online-vakuutusmarkkinapaikka Bima Sugam ja vakuutusten jakelukanava Bima Vaahak ovat kaksi muuta ohjelmaa, jotka auttavat ”Insurance For All” -tehtävässä vuoteen 2047 mennessä.

IRDAI ei ole vielä ilmoittanut virallisesti vakuutussuunnitelman yksityiskohdista.

Tavoitteena on lisätä vakuutusten levinneisyyttä maassa, Bima Vistaar – all-in-one vakuutussuunnitelma – tarjoaa vakuutuksenottajille vakuutusturvan henki-, terveys-, tapaturma- ja omaisuusriskeistä.

Bima Vistaar myöntää 2000 000 rupiaa henki-, tapaturma- ja omaisuusvakuutuksen. Hospi-käteisenä tunnettu terveysvakuutus tarjoaa 500 rupiaa päivittäisen edun jopa 10 päivän ajan. Hospi-käteisen maksimimaksu on 5 000 ruplaa.

Sääntelyviranomaisen on kerrottu sanoneen, että tuotetta myyvät edustajat saavat 10 prosentin palkkion.

Sääntelyviranomainen IRDAI on vahvistanut palkkion määräksi 1 500 rupiaa yksittäiselle henkilölle. Tuote kattaa henkeen, terveyden, tapaturman ja omaisuuden perheen kellukkeen kanssa. Perheen kelluvan kattavuuden osalta Bima Vistaar -palkkio on 2 420 rupiaa ja 900 rupiaa muille perheenjäsenille.

Bima Vistaar -vakuutuksen korvausratkaisu tehdään erikseen eri segmenteille. Yhdistelmäratkaisun kiinteistöosa on parametripohjainen.

Samankaltaiset artikkelit