Suhana Khan Aaradhaya Bachchanille: Tähtilapset, jotka kävivät Dhirubhai Ambani International Schoolissa; Ota selvää maksurakenteesta ja muista palveluista

Dhirubhai Ambani International School, Dhirubhai Ambani International School fees, Dhirubhai Ambani International School star kids, Dhirubhai Ambani International School celebrity, Dhirubhai Ambani International School annual function, bollywood kids, lifestyle

Dhirubhai Ambani International School, jonka Nita Ambani perusti vuonna 2003, on osoitus Ambani-perheen sitoutumisesta huippuosaamiseen koulutuksessa. 1 30 000 neliöjalkaa käsittävässä 7-kerroksisessa rakennuksessa sijaitseva koulu on tullut tunnetuksi nykyaikaisista tiloistaan ​​ja kattavista opetusmenetelmistään. Vuosimaksulla Rs. 1 70 000 – 4 48 000, se on varmistanut paikkansa maailman arvostetuimpien instituutioiden joukossa.

Ei ole yllättävää, että huomattava osa sen alumneista koostuu julkkislapsista, mukaan lukien Suhana Khan, Janhvi Kapoor ja muut.

Janhvi Kapoor

Elokuvantekijä Boney Kapoorin ja edesmenneen Sridevin tytär Janhvi Kapoor ilmestyi Dhirubhai Ambani International Schoolin salista. Koulunsa jälkeen hän hioi näyttelijätaitojaan Lee Strasbergin teatteri- ja elokuvainstituutissa Kaliforniassa. Janhvi teki jälkensä Bollywoodissa vuoden 2018 debyyttillään ”Dhadak” Dharma Productionsin alaisuudessa ja vahvisti asemaansa lupaavana näyttelijänä.

Khushi Kapoor

Janhvin nuorempi sisarus, Khushi Kapoor, käveli myös koulun käytävillä ennen kuin valitsi jatko-opintoihin New Yorkin elokuvaakatemian. Tutkijoiden lisäksi Khushi teki Bollywood-debyyttinsä Zoya Akhtarin Netflix-elokuvassa ”The Archies”, joka esitteli kykyään sekä taiteilijana että fashionistana.

Sara Ali Khan

Saif Ali Khanin ja Amrita Singhin tytär, näyttelijä Sara Ali Khan suoritti koulunsa Dhirubhai Ambani International Schoolissa ennen historian ja valtiotieteen opintoja Columbian yliopistossa. Vuonna 2018 Bollywoodiin murtautuessaan ”Kedarnath” Sara jatkaa yleisön vangitsemista monipuolisilla esityksillä.

Ibrahim Ali Khan

Saran nuorempi veli Ibrahim Ali Khan jakaa myös Dhirubhai Ambani International Schoolin perinnön. Opintojensa päätyttyä hän lähti Isoon-Britanniaan korkeakouluopetusta varten ja avustaa tällä hetkellä ohjaaja Karan Joharia elokuvassa ”Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani”.

Suhana Khan

Shah Rukh Khanin ja Gauri Khanin upea tytär Suhana Khan on tehnyt Bollywood-debyyttinsä Zoya Akhtarin Netflix-elokuvalla ”The Archies”. Dhirubhai Ambani International Schoolin alumni Suhana jatkoi näyttelemistä New Yorkin yliopistossa ja tunnetaan moitteettomista muotivalinnoistaan.

Aryan Khan

Aryan Khan, Shah Rukh Khanin ja Gauri Khanin vanhempi poika, osallistui arvostettuun Dhirubhai Ambani International Schooliin ennen kuin jatkoi opintojaan Seven Oaks Schoolissa Englannissa. Myöhemmin hän suoritti korkeakoulututkinnon School of Cinematic Artsissa, Etelä-Kalifornian yliopistossa ja suoritti tutkinnon Cinematic Artsista ja televisiotuotannosta.

Sara Tendulkar

Sara Tendulkar, krikettilegenda Sachin Tendulkarin ja tohtori Anjali Tendulkarin tytär, suoritti koulunsa Dhirubhai Ambani International Schoolissa. Myöhemmin hän suoritti lääketieteen tutkinnon ja valmistui University Collegesta Lontoossa. Huhuista Bollywood-debyytistä huolimatta Sachin selvensi, että Sara ei aio astua näyttelijämaailmaan, ja korosti hänen keskittymistään lääketieteen uraansa.

Arjun Tendulkar

Arjun Tendulkar, joka seuraa kriketti-isänsä Sachin Tendulkarin jalanjälkiä, on Dhirubhai Ambani International Schoolin alumni. Alle 19-vuotiaiden debyyttinsä vuonna 2018 ja Twenty20-debyyttinsä vuonna 2021 tehneen Arjunin Mumbai Indians osti IPL 2022 -huutokaupassa, mikä merkitsi hänen harppauksiaan krikettimaailmassa.

Nysa Devgan

Nysa Devgan, Bollywood-tähtien Kajol ja Ajay Devganin tytär, sai varhaiskoulutuksen Dhirubhai Ambani International Schoolissa. Tällä hetkellä hän opiskelee arvostetussa United World College of South East Asiassa Singaporessa ja luo jo aaltoja sosiaalisessa mediassa upeilla ulkonäöllään ja muotivalinnoillaan.

Ananya Panday

Ananya Panday, Chunky Pandeyn ja Bhavna Pandeyn tytär, astui näyttelijäelämään vuoden 2019 debyyttillään ”Student of the Year 2” -sarjassa Dharma Productionsin alla. Hänet on koulutettu Dhirubhai Ambani International Schoolissa, ja hänet hyväksyttiin USC:n Annenberg School for Communication and Journalism -kouluun jatko-opintoihin. Elokuvasitoumustensa vuoksi Ananya kuitenkin lykkäsi pääsyään ja päätti lopulta jatkaa näyttelijäuraansa.

Ira Khan

Ira Khan, Aamir Khanin ja Reena Duttan tytär, suoritti koulunsa Dhirubhai Ambani International Schoolissa ennen kuin aloitti korkea-asteen koulutuksen Yhdysvalloissa. Sen sijaan, että Ira tekisi Bollywood-debyyttinsä, hän yllätti kaikki tekemällä ohjaajadebyyttinsä kameran takana vuonna 2019 Euripidesin ”Medea” -teatterituotannossa.

Zuni Chopra

Zuni Chopra, elokuvantekijä Vidhu Vinod Chopran ja toimittaja Anupama Chopran tytär, on taitava intialainen kirjailija, joka tunnetaan romaanistaan ​​”The House That Spoke”. Käytyään Dhirubhai Ambani International Schoolissa Zuni hioo parhaillaan luovaa kirjoittamistaan ​​Stanfordin yliopistossa, ja hänet valittiin Young Author Awards -palkinnon ehdokkaaksi vuonna 2018.

Aaradhaya Bachchan

Abhishek Bachchanin ja Aishwarya Rai Bachchanin rakastetusta tyttärestä Aaradhaya Bachchanista on jo tullut tunnistettavissa oleva hahmo. Paparazzit vangitsevat tämän julkkislapsen usein äitinsä rinnalla, kun hän on tottunut huomioimiseen, joka liittyy hänen jokaiseen julkisuuteen. Aishwaryan ja Abhishekin liittoa vuonna 2007 siunattiin edelleen vuonna 2011 heidän tyttärensä Aaradhya Bachchanin saapuessa.

Samankaltaiset artikkelit