Freshworks ilmoittaa toimitusjohtajan siirtymisestä

Freshworks founder Girish Mathrubootham

Nasdaqissa listattu Software as-a-service (SaaS) -yritys Freshworks on ilmoittanut johtajuuden vaihdosta, kun perustaja Girish Mathrubootham eroaa toimitusjohtajan tehtävästä ja presidentti Dennis Woodside nimitetään uudeksi toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi välittömästi. .

Mathrubootham, joka perusti Freshworksin vuonna 2010 Chennaissa, siirtyy pääjohtajan rooliin. Hän jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja Woodside jatkaa myös hallituksen jäsenenä.

Mathruboothamin johdolla Freshworks kasvoi startupista johtavaksi SaaS-yritykseksi, joka palvelee yli 67 000 asiakasta maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 4 900 työntekijää 13 paikkakunnalla. Hän ohjasi yritystä listautumisannissa Nasdaqissa syyskuussa 2021, jolloin Freshworksistä tuli ensimmäinen Intiassa syntynyt SaaS-yritys, joka listattiin Yhdysvaltain pörssiin.

Woodside aloitti Freshworksin toimitusjohtajana syyskuussa 2022 ja on sittemmin vauhdittanut investointeja yritystason tuotteisiin ja keskittynyt keskisuurten markkinoiden ja yritysasiakkaiden kasvuun.

Ennen Freshworksia Woodside toimi Dropboxin operatiivisena johtajana, auttoi kasvattamaan sen liikevaihtoa 250 miljoonasta dollarista 1,3 miljardiin dollariin ja vei yrityksen pörssiin vuonna 2018. Hän on myös toiminut johtotehtävissä Googlessa ja Motorola Mobilityssa sekä aiemmin Dropboxin hallituksissa. ServiceNow ja Amerikan Punainen Risti.

Uudessa roolissaan pääjohtajana Mathrubootham keskittyy Freshworksin pitkän aikavälin tuotevision, innovaation ja tekoälystrategian kehittämiseen ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä Woodsiden kanssa strategisissa päätöksissä.

Siirron odotetaan antavan Mathruboothamille enemmän aikaa olla tekemisissä tuoteryhmien kanssa Intiassa ja asiakkaiden kanssa maailmanlaajuisesti, kun taas Woodside ottaa vastuulleen San Mateossa sijaitsevan yrityksen päivittäiset toiminnot ja kasvusuunnitelmat.

”Freshworks on minun vauvani, ja vuosien varrella olen nähnyt hänen kasvavan – taaperona, joka yrittää kävellä, lapsena kasvavan todella nopeasti ja teini-ikäisenä vahvistuvan. Mielessäni pyörivät tunteet ovat samanlaisia ​​kuin isä, joka kokisi rakkaan tyttärensä avioliiton, iloinen ja surullinen samaan aikaan, tietäen täysin, että tämä on löytänyt oikean ja aikoo saavuttaa elämässä suurempia asioita, Mathrubootham sanoi. lausunto työntekijöille.

Samankaltaiset artikkelit