BrandWagon AdTalk French Essencen Nidhi Guptan kanssa

"One of the recent best marketing campaigns that caught our attention is the #ExpressYourEze digital campaign by Eze Perfumes"

Pandemia on aiheuttanut merkittäviä muutoksia eri toimialoilla, eikä tilanne ole ollut erilainen markkinoinnin osalta. Nykyään digitaalisesta markkinoinnista on tullut keskeinen osa uusien asiakkaiden hankkimista ja olemassa olevien asiakkaiden säilyttämistä. Viikoittaisessa BrandWagon Ad Talk -sarjassamme alan asiantuntijat korostavat sitä, mikä on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana, ja mikä tärkeintä, ovatko nämä muutokset täällä jäädäkseen. Nidhi Gupta, French Essencen markkinajohtaja, keskustelee BrandWagon Onlinen kanssa digitaalisen markkinoinnin hyvistä ja huonoista kohdista, parhaista markkinointikampanjoista ja muusta.

Brändin lanseeraaminen nykypäivän digitaalisella aikakaudella on huomattavasti erilainen kokemus verrattuna aikaisempiin aikoihin, etenkin Intian hajuvesiteollisuudessa, jolla on laaja historia hajuvesien ja aromaattisten tuoksujen alalla. Digitaalisen aikakauden myötä maisema on kuitenkin muuttunut täysin. Nykyään hajuvesibrändeillä on käytössään lukuisia digitaalisia työkaluja, joilla he voivat olla tekemisissä kuluttajien kanssa ja luoda henkilökohtaisen ostokokemuksen. Tuoksuteknologian, synteettisten tuoksujen ja edistyneiden tuoksunpoistotekniikoiden ilmaantuminen ei ole vain laajentanut tuoksutuotteiden valikoimaa, vaan tehnyt niistä myös helpommin saatavilla ja edullisempia. Lisäksi synteettisten tuoksujen kehittäminen on ollut keskeinen rooli hajuvesiteollisuuden uudistamisessa, mikä tekee tuoksutuotteiden valmistamisesta ja ostamisesta halvempaa.

Tällä digitaalisella aikakaudella, jossa visuaalinen maailma hallitsee, hajun uudelleenluomista pidetään monimutkaisempana kuin digitaalisen kuvan käyttämistä, joka käyttää punaista, vihreää ja sinistä tuottamaan kaikki näkyvät värit. Siitä huolimatta digitaalinen maisema tarjoaa hajuvesibrändeille ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ottaa yhteyttä kuluttajiin, mikä kannustaa osallistavampaan ja dynaamisempaan markkinaympäristöön.

Yksi viimeaikaisista parhaista huomiomme kiinnittäneistä markkinointikampanjoista on Eze Perfumesin digitaalinen #ExpressYourEze-kampanja. Tämä kampanja juhlii Gen-Z-sukupolven erilaisia ​​identiteettejä ja pyrkimyksiä, ja se erottuu todella sitoutumisestaan ​​osallisuutta ja voimaannuttamista kohtaan. Kampanja on muutakin kuin tuotteen mainostaminen; se esittelee aktiivisesti Gen-Z:n rikasta monimuotoisuutta sukupuolen ilmaisun ja perinteisten normien rikkomisen suhteen. Ja me French Essencessä tunnemme inspiraation tästä kampanjasta, sillä se ei ainoastaan ​​tuo esiin sukupolven vaihtelevia ja ainutlaatuisia identiteettejä, vaan myös heijastaa yhteiskunnallista muutosta kohti monimuotoisuuden suurempaa hyväksyntää ja juhlimista.

Me French Essencessä olemme tehneet vaikutuksen Yves Saint Laurentin (YSL) poikkeuksellisesta digitaalisen markkinoinnin käytöstä AR-kampanjansa kautta. Brändi käytti AR-suodattimia suosituilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Snapchatilla ja Instagramilla, tarjotakseen käyttäjille mukaansatempaavan ja interaktiivisen kokemuksen. Tämän kampanjan erottuva tekijä oli sen saumaton teknologian integrointi, joka parantaa kuluttajan vuorovaikutusta tuotteen kanssa. AR-suodattimet eivät olleet vain visuaalisesti houkuttelevia, vaan myös käyttäjäystävällisiä, mikä teki kokemuksesta sekä hauskan että saavutettavan. Uskomme vakaasti, että tällaiset kampanjat asettavat riman sille, kuinka brändit voivat menestyksekkäästi hyödyntää digitaalisia työkaluja luodakseen mukaansatempaavia ja yksilöllisiä kokemuksia, mikä lopulta vahvistaa yhteyttään kuluttajiin jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä.

COVIDin jälkeisenä aikana digitaalinen markkinointi on kehittynyt, mikä edellyttää strategista lähestymistapaa. Alla on joitain digitaalisen markkinoinnin hyviä ja kielteisiä ohjeita COVIDin jälkeisellä aikakaudella.

Tehtävä:

  • Seuraa kehittyviä verkkotrendejä ja kuluttajien käyttäytymistä.
  • Muokkaa digitaalisen markkinoinnin ponnistelujasi vastaamaan verkkokäyttäytymisen ja -tottumusten muutoksia.
  • Integroi verkkokauppa suunnitelmaasi parantaaksesi asiakkaiden ostokokemusta ja brändin luottamusta.
  • Brändien tulee jatkaa innovointia ja keksiä itsensä uudelleen pysyäkseen merkityksellisinä ja lisätäkseen sitoutumista.
  • Käytä data-analytiikkaa tarjotaksesi henkilökohtaisia ​​tuoteehdotuksia, mikä parantaa käyttökokemuksia ja edistää kuluttajien uskollisuutta.

Älä:

  • Jotta vältytään vastaiskulta käyttäjien tietosuojaongelmiin, aseta etusijalle rehellinen tiedonsiirto tietojen käytöstä ja noudata tietosuojalainsäädäntöä.
  • Hallitse Internet-mainettasi ennakoivasti käsitelläksesi ja lieventääksesi tulevia epäsuotuisia arvosteluja.
  • Älä ole riippuvainen vain maksetusta mainonnasta.
  • Vaikka maksulliset kampanjat ovat tehokkaita, ne keskittyvät myös orgaanisiin strategioihin, sisältömarkkinointiin ja aidon verkkonäkyvyyden rakentamiseen pitkän aikavälin menestyksen edistämiseksi.

Eräs äskettäinen mainontatapaus, joka ei jättänyt meihin vaikutuksen, oli hajuvesimainos, joka seurasi aivan liian tuttua editointia. Nykyaikana ihmiset houkuttelevat yhä enemmän aitoutta ja brändejä, jotka osaavat olla yhteydessä asiakkaisiinsa realistisella ja mielekkäällä tavalla. Ja tyylikkäiden elementtien, kuten äkillisten muokkausten ja hämärän ääniraidan, käyttö vaikuttaa pakotetulta ja siltä puuttuu aito yhteys mainostettavaan tuotteeseen. Editointitaktiikoita pidettiin aikoinaan innovatiivisina, mutta niitä on käytetty liikaa ja ne voivat nyt tuntua epärehellisiltä tai kikkailta. Tällaiset tekijät vaikuttavat myös koko mainoksen tarinaan jättäen katsojalle kokemuksen irti.

Samankaltaiset artikkelit