Smartworld Developers sijoittaa 3000 cr korkealuokkaiseen asuntoprojektiin Gurugramissa

Smartworld Developers to invest Rs 3000 cr in high-end residential project in Gurugram

Smartworld Developers on ilmoittanut käynnistävänsä uusimman tarjouksensa – Smartworld The Editionin – huippuluokan asuinhankkeen Golf Course Extension Roadin sektorilla 66, Gurugramissa, ja aikoo investoida 3000 miljoonaa rupiaa hankkeen kehittämiseen. Tämä merkitsee heidän tuloaan korkealuokkaiseen luksuskiinteistöalaan.

Yli 10 hehtaarin laajuisen hankkeen myyntipinta-ala on 3 miljoonaa neliöjalkaa, ja sen odotetaan tuottavan 6 000 miljoonan rupiaa. Yhtiön mukaan projekti on G+42-kerroksinen rakennusten, kuten golf-aiheisen asumisen, merkkikotien ja huvilarakennusten, läheisyydessä.

Tarjonnan erottaa se, että rakennuksessa on 3 silmiinpistävää kaksoistornia, joissa on yhteensä yli 900 asuntoa tilavilla 3,5 BHK:n ja 4,5 BHK:n asunnoilla, joista jokaisessa on kaksi makuuhuoneen sviittiä. Yksi ainutlaatuisista ylellisistä asumisominaisuuksista on oma poreallas jokaisessa huoneistossa. Pohjakerros on pidetty vapaana kaikista asunnoista. Aluetta käytetään asukkaiden tapaamisiin, purkaustilaisuuksiin, meditaatiotiloihin, taaperoalueisiin ja muuhun. Projektin ovat suunnitelleet arvostetut kansainväliset konsulttikumppanit, kuten Studio Symbiosis, Red Landscape, Greymatters ja ITH.

”Luksuskiinteistöjen kasvavaa kysyntää johtavat hankkeet, jotka yhdistävät saumattomasti luksusasumisen huippuluokan mukavuuksiin. Golf Course Road Extension (GCER) on noussut luksuskeskukseksi muutaman viime vuoden aikana. GCRE on edelleen halutuin paikka kodille Gurgaonissa. Tämä näkyy viime vuoden vahvana hintojen nousuna. GCRE on nähnyt keskimääräisten hintojen kohoamisen 13 000 rupiasta 15 000 psf:iin vuonna 2022, ja se on tällä hetkellä noin 18 000–20 000 psf:n hintaluokassa. Tämän odotetaan nousevan edelleen noin 25 000 rupiaan 30 000 psf:iin seuraavan kahden vuoden aikana”, sanoi Vivek Singhal, Smartworld Developersin toimitusjohtaja.

”Tämän kasvun liikkeellepaneva tekijä on ollut korkeapalkkaisten työpaikkojen luominen Gurgaoniin ja elinkeinoelämän laajentaminen talouden elpymisen tukemana. Kuluttajakeskeisyyden ajureina tuotemerkkinä Smartworld’s The Edition on täydellinen luksuskehitys sekä asunnon ostajille että sijoittajille. Muotoilu, tilan tehokkuus ja mukavuudet ovat todella ainutlaatuisia”, hän lisäsi.

”Smartworld The Edition” sisältää 100 neliömetrin ylellisiä mukavuuksia, joita täydentää eksklusiivinen 7 tähden highlife-klubi, jonka katolla on infinity-allas.

Voidaan huomata, että vuonna 2021 Smartworld Developers vaikutti merkittävästi Delhi NCR:n kiinteistömarkkinoihin matalalla erillisellä kerroksella Smartworld Orchardissa ja Smartworld Gemsissä Gurugramissa. Nämä hankkeet ovat tällä hetkellä rakennusvaiheessa, ja yhtiön tavoitteena on toimittaa haltuunsa ~5 miljoonaa neliöjalkaa seuraavien 6-12 kuukauden aikana, selvästi etuajassa.

Samankaltaiset artikkelit