HDFC Sky -sovelluksen tiedot: Maksut, maksut, sijoitusrahastojen SIP-, ETF-, intia- ja yhdysvaltalaisiin osakkeisiin sijoittamisen ominaisuudet

HDFC sky app details

HDFC Sky -sovelluksen tiedot: HDFC Sky on HDFC Securitiesin uusi sijoitussovellus. Sovellus lupaa auttaa käyttäjiä seuraamaan kaikkia sijoituksiaan yhdessä paikassa. Tässä on katsaus tämän sovelluksen tärkeisiin ominaisuuksiin.

HDFC Skyn ​​virallisella verkkosivustolla olevien tietojen mukaan sovelluksen avulla käyttäjät voivat sijoittaa intialaisiin osakkeisiin, Yhdysvaltain arvopapereihin, sijoitusrahastoihin, ETF:iin ja kiinteätuottoisiin instrumentteihin. Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa yli 3 500 pörssiyhtiön ja yli 100 pörssinoteeratun rahaston (ETF) osakkeilla.

Lisäksi sovellus mahdollistaa sijoittamisen yli 2000 sijoitusrahastoon eri toimialoilla. Sijoitusrahastosijoittajille sovellus mahdollistaa automaattisen SIP:n, nopean pääsyn NFO:ihin. Sovelluksen avulla sijoittajat voivat myös hahmotella säästämisstrategiaansa samalla kun se tarjoaa syvällisen analyysin (premium-asiantuntijalausunnot) ja salkun seurantaa.

Kansainvälisestä osakepääomasta kiinnostuneille käyttäjille HDFC Sky -sovellus mahdollistaa sijoittamisen yli 500 ulkomaiseen yritykseen, mikä helpottaa ostamista ja myyntiä pieninä määrinä murto-osasijoituksella.

Osakekauppiaille sovellus mahdollistaa kaupankäynnin futureilla, optioilla, valuutoilla ja hyödykkeillä. Se mahdollistaa myös kaupankäynnin ja sijoittamisen käteiseen, johdannaisiin, hyödykkeisiin ja valuuttoihin.

Huippuominaisuudet

Pikakaupat, portfoliokorit, Smart Dashboardit, kaupankäynti ilman seisokkeja sekä käyttäjä- ja tietoturva ovat joitakin tämän sovelluksen lupaamia ominaisuuksia.

HDFC Sky -sovelluksen KART-ominaisuuden avulla kauppiaat voivat tehdä useita tilauksia kerralla. Tämän avulla kauppiaat voivat ostaa tai myydä ryhmän osakkeita samanaikaisesti yhdellä napautuksella sen sijaan, että he suorittaisivat jokaisen kaupan erikseen.

HDFC Sky -sovelluksen hinnoittelu: Maksut ja maksut

Tällä hetkellä kaupankäynti- ja demattilin avaamisesta HDFC Sky -sovelluksen kautta ei peritä tilin avaamismaksuja. Sovellus tarjoaa nolla ylläpitokuluja ensimmäisen vuoden ajan, mutta tarjoaa 20 rupiaa/tilaus päivänsisäisestä tilauksesta sekä oman pääoman, F&O:n, valuutan ja hyödykkeen toimituksen.

Toimitustilaus: Rs 20 tai 0,1% (kumpi on pienempi)

Päivänsisäinen tilaus: Rs 20 tai 0,1% (kumpi on pienempi)

: 5 senttiä / osake

Päivänsisäiset johdannaisfutuurit: Rs 20 tai 0,1 % (sen mukaan kumpi on pienempi)

Johdannaisten futuurit: Rs 20 tai 0,1 % (sen mukaan kumpi on pienempi)

Päivänsisäiset johdannaisoptiot: Rs 20 / tilaus

Johdannaisoptiot Siirrä eteenpäin: Rs 20 / tilaus

Päivänsisäiset valuuttafutuurit: Rs 20 tai 0,1 % (sen mukaan kumpi on alhaisempi)

Valuutan futuurit: Rs 20 tai 0,1% (sen mukaan kumpi on alhaisempi)

Valuuttaoptiot päivän sisällä: Rs 20 / tilaus

Valuuttaoptiot Siirrä eteenpäin: 20 Rs / tilaus

Hyödykefutuurit: Rs 20 tai 0,1 % (sen mukaan kumpi on alhaisempi)

Hyödykefutuurit päivänsisäiset: Rs 20 tai 0,1 % (sen mukaan kumpi on alhaisempi)

Hyödykeoptiot Siirrä eteenpäin: 20 Rs / tilaus

Hyödykeoptiot päivänsisäiset: 20 Rs / tilaus

RMS Sq ylöspäin (lisämäärä): Rs 20 tai 0,1 % (sen mukaan, kumpi on pienempi)

ETF päivänsisäinen: Rs 20 tai 0,1% (sen mukaan kumpi on pienempi)

ETF-toimitus: Rs 20 tai 0,1 % (sen mukaan kumpi on pienempi)

Katso Demat-, marginaali-, lakisääteiset ja eräät muut maksut HDFC Sky -sivustolta tai -sovelluksesta.

Pitäisikö sinun käyttää sitä?

HDFC Sky on uusi kaupankäynti- ja sijoitussovellus. Käyttäjien tulee verrata tämän sovelluksen ominaisuuksia ja hintoja muihin suosittuihin sovelluksiin ja alustoihin ennen sen käyttöä.

Samankaltaiset artikkelit