Akshaya Tritiya 2024: Siirry digitaaliseen, mene kultaan! Syitä, miksi sinun pitäisi ostaa kultaa digitaalisesti

Akshaya Tritiya 2024: Go digital, go gold! Reasons why you should buy gold digitally

Akshaya Tritiya tai Akha Teej pidetään suotuisana päivänä arvoomaisuuden ostamiselle, olipa kyseessä kulta- ja timanttikoruja, ajoneuvoja tai kiinteistöjä. Uskotaan, että näiden omaisuuserien ostaminen Akshaya Tritiyasta tuo onnea, menestystä ja vaurautta elämän eri puolilla. Kaikista näistä varoista kullan ostaminen erottuu ajattomana perinteenä, koska ihmiset voivat ostaa tätä jalometallia pienelläkin summalla. Tällä digitaalisella aikakaudella myös kullan ostomalli on muuttunut valtavasti. Nyt ihmisille on tarjolla erilaisia ​​vaihtoehtoja kultaan sijoittamiseen, kuten digitaaliseen kultaan, kulta-ETF:iin, kultaobligaatioihin fyysisen kullan lisäksi.

Digitaalisen kullan ostaminen on saanut valtavan vetovoiman muutaman viime vuoden aikana. Nykypäivän digitaaliaikana monien mielestä on hankalaa mennä koruliikkeeseen ja istua tuntikausia ostaakseen kultaa. Asiantuntijoiden mukaan tämä on yksi syy siihen, miksi yhä useammat nuoret intialaiset huomaavat ostavansa kultaa digitaalisesti.

Tämä tapahtuu aikana, jolloin Intian kultamarkkinat kasvavat nopeasti, ja niillä on merkittävää kasvupotentiaalia tulevaisuudessa. KPMG:n arvioiden mukaan fintech-alustojen lisääntyvä käyttöönotto ja kasvava tietoisuus kullasta sijoitusvaihtoehtona nostavat markkinoiden koon 100 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä.

Nishchay AG, yksi perustajista ja toimitusjohtaja, Jar, jakaa joitakin syitä, miksi kuluttajien tulisi harkita kullan ostamista digitaalisesti tästä Akshaya Tritiyasta:

Ei voida kiistää sitä mukavuutta, että voit ostaa kultaa mukavasti kotonasi tai liikkeellä matkapuhelimella, 24/7. Nykyään voit jopa ostaa kultaa nopeasta kaupasta!

Maksuintegraatioiden, kuten UPI:n, ansiosta kullan ostaminen verkosta on saumaton, paperiton kokemus, joka johtaa nopeisiin ja helpoihin asioihin.

Hyvämaineiset verkkoalustat tarjoavat reaaliaikaisia ​​hintapäivityksiä ja läpinäkyviä hinnoittelumekanismeja, jotka varmistavat, että saat aidot markkinahinnat ilman epäselvyyttä.

Toisin kuin fyysiset kaupat, joilla on korkeammat vähimmäishinnat, digitaaliset alustat mahdollistavat kultaan sijoittamisen jopa 10 ₹:lla, mikä tekee siitä helposti saatavan ja kattavan vaihtoehdon ostovoimasta riippumatta.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi verkosta ostamasi kullan puhtaudesta tai laadusta, koska säilytyskumppanit säilyttävät sen turvallisesti. Näin saat 24K, 99,9% puhdasta kultaa sertifioinnilla.

: Kaiken kaikkiaan kultaan sijoittaminen digitaalisesti Akshaya Tritiyalla tarjoaa mahdollisuuden kohdistaa sijoituksensa mukavuuteen ja saavutettavuuteen, sijoitussalkun monipuolistamiseen ja hyötyä kustannustehokkaista sijoitusvaihtoehdoista.

Samankaltaiset artikkelit