Religare Broking odottaa Niftyn laskusuhdanteen jatkuvan – CaFE Invest News

Key Levels To watch on Nifty This week

Kirjailija: Ajit Mishra

Markkinat laskivat vähitellen ~ 2 % kuluneen viikon aikana pääasiassa heikkojen kotimaisten signaalien vaikutuksesta. Negatiivinen tunnelma vallitsi alusta alkaen, ja sitä pahensi Intian VIX:n jatkuva nousu, mikä osoitti lisääntynyttä volatiliteettia.

Lisäksi tiettyjen suurten osakkeiden myynti niiden tuloksen vuoksi vaikutti laskupaineeseen viikon edetessä. Lopulta sekä Nifty että Sensex, tärkeimmät vertailuindeksit, sulkivat lähellä viikon alin pisteitään 22 055,20:ssa ja 72 664,47:ssä.

Tärkeimmät sektorit, kuten rahoitus-, energia- ja metallialat, kirjasivat merkittäviä tappioita, kun taas FMCG-, auto- ja IT-alat osoittivat kestävyyttä, mikä lievensi kokonaisvaikutusta. Myös laajemmat indeksit laskivat 2,7 prosentista 5 prosenttiin.

Huolimatta negatiivisesta paikallisesta tunnelmasta, globaaleilla markkinoilla, erityisesti Yhdysvalloissa, havaittu vahvuus on hillinnyt laskutahtia. Sijoittajien on tärkeää seurata tarkasti sekä globaalien markkinoiden kehitystä että paikallisia tekijöitä markkinoiden vihjeiden löytämiseksi.

Näkymät viittaavat Niftyn negatiivisen sävyn jatkumiseen sen irtautumisen jälkeen päiväkaavion nousevasta kanavasta. Huomio on nyt keskittynyt 21 800:n tasoon indeksin ratkaisevana vertailukohtana, ja mahdollinen murros merkitsee siirtymistä kohti 21 200-21 400:n vaihteluväliä.

Päinvastoin, rebound kohtaisi merkittävää vastusta 22 350-22 500 alueen ympärillä. Useimmilla sektoreilla vallitsevan paineen vuoksi kauppiaita kehotetaan mukauttamaan positioitaan vastaavasti ja rajoittamaan pitkät positiot aloille, kuten FMCG ja autoteollisuus, jotka osoittavat vahvuutta taantuman keskellä.

Samankaltaiset artikkelit