Jammu ja Kashmir: Encounter in Rajouri alkaa toista päivää; ihmiset neuvoivat pysymään poissa

Encounter in Rajouri, latest Encounter in Rajouri, jammu and kashmir encounter,

Terroristien ja turvallisuusjoukkojen kohtaaminen kylässä Jammun ja Kashmirin Rajourin alueella alkoi sunnuntaina toiselle päivälle, ja poliisi kehotti ihmisiä pysymään kahden kilometrin etäisyydellä turvallisuutensa vuoksi.

Jammussa sijaitseva armeijan erikoisluutnantti Suneel Bartwal sanoi, että kahden tai kolmen terroristin uskotaan olevan piiritettyyn kylään, ja heidän toistuvia yrityksiään murtaa rajoitus on estetty hallitulla tulipalolla läpi yön.

Tuntematon terroristi sai surmansa lauantaina ensimmäisessä tulivaihdossa turvallisuusjoukkojen kanssa poliisin ja armeijan käynnistämän saarto- ja etsintäoperaation aikana Gundha-Khawasin kylässä Budhalin alueella.

Poliisiviranomainen sanoi, että osapuolten välillä oli tulitaistelu, kun viimeiset ilmoitukset saatiin. Turvallisuusjoukkojen vahvistukset ovat tukkineet kaikki terroristien pakoreitit ja ponnistelut ovat käynnissä heidän neutraloimiseksi, virkamies sanoi.

Hän sanoi, että etsintäoperaatio käynnistettiin sen jälkeen, kun poliisi oli saanut tietoa terroristien liikkumisesta alueella.
Pieni poliisiryhmä käynnisti operaation, ja siihen liittyi myöhemmin vahvistuksia armeijasta ja keskusreservipoliisista (CRPF), virkamies sanoi ja lisäsi, että surmatun terroristin ruumista ei ollut vielä löydetty kohtaamispaikalta.

”Alkukontaktin jälkeen armeijan joukot siirtyivät alueelle ja kiinnittivät terroristit, joiden arvioitiin olevan jopa kaksi-kolme. Rashtriya-kiväärien lisäjoukkoja mobilisoitui, koska maasto on aaltoilevaa ja metsäistä”, everstiluutnantti Bartwal sanoi.

Hän sanoi, että erikoisjoukot tuotiin paikalle Intian ilmavoimien helikopterilla, kun taas yökäyttöisiä nelikoptereita, miehittämättömiä ilma-ajoneuvoja ja haukkurikoiria otettiin käyttöön.

Rajourin poliisi antoi sunnuntaina varoituksen, jossa ihmisiä pyydetään pysymään poissa kohtaamispaikalta loukkaantumisten välttämiseksi.
”Kaikille tiedoksi, että operaatio on meneillään ja ristitulenvaihto Gundhan kylän yleisellä alueella, Khawasissa. Ihmisiä kehotetaan olemaan vierailematta alueella ja pysymään vähintään kahden kilometrin turvallisella etäisyydellä alueen reuna-alueen ulkopuolella, neuvotaan.

Samankaltaiset artikkelit