IIFL Securities yli 5 prosenttia; saavuttaa 52 viikon huippunsa – Market News

IIFL Securities, BSE Sensex, top news, latest news, business news, Nifty,

IIFL Securitiesin osakkeet nousivat yli 5 prosenttia keskisession kaupassa perjantaina sen jälkeen, kun SAT kumosi Sebin määräyksen, joka kielsi yhtiötä ottamasta uusia asiakkaita kahdeksi vuodeksi.

Päivänsisäisessä kaupassa pankkiiriliikkeen IIFL Securitiesin osakkeet nousivat 52 viikon korkeimmalle tasolle 134,40 Rs BSE:llä ja NSE:llä.

Yhtiön osake hyppäsi 5,51 prosenttia 124,50 rupiaan BSE:ssä, kun taas se nousi 5,05 prosenttia 123,85 rupiaan osakkeelta NSE:ssä.

Osakemarkkinoilla BSE Sensex nousi 122,66 pistettä eli 0,18 prosenttia korkeammalle 69 644,35:een, kun taas Nifty nousi 6,05 pistettä 20 907,20:een.

Securities Appealte Tribunal (SAT) kumosi torstaina markkinoiden sääntelyviranomaisen Sebin määräyksen, joka kielsi IIFL Securitiesia ottamasta uusia asiakkaita kahdeksi vuodeksi, ja leikkasi välitysyhtiöltä perittävän sakon 20 000 rupiaan 1 miljoonasta rupiasta.

Määräys annettiin sen jälkeen, kun IIFL Securities, joka tunnettiin aiemmin nimellä India Infoline Ltd., valitti Intian arvopaperi- ja pörssilautakunnan (Sebi) kesäkuussa antamasta määräyksestä.

Pääomamarkkinoiden sääntelyviranomainen kielsi kesäkuussa IIFL Securitiesia ottamasta uusia asiakkaita kahdeksi vuodeksi väitettyjen asiakkaiden varojen väärinkäytöstä.

Sebin määräyksen kumoamiseksi SAT:n puheenjohtaja tuomari Tarun Agarwala ja tekninen jäsen Meera Swarup sanoivat: ”Asiakkaiden varojen väärinkäyttöä ei ole tapahtunut ja koska pankkitakauksen rahoittamaton osa on otettu huomioon väärin 2016 kiertokirjeen mukaisesti, on yritetty on tehty osoittamaan, että asiakkaiden varoja on käytetty väärin, mikä on mielestämme ilmeisen virheellistä.

Lisäksi se sanoi, että valittaja (IIFL Securities) ei ollut laiminlyönyt asiakkaan rahojen erottamisen. Kyse ei ole siitä, että näitä rahoja olisi käytetty väärin tarkoituksiinsa, joten arvopaperisopimusten (Regulation) Actin (SCRA) mukaisia ​​seuraamuksia ei voida määrätä.

Samankaltaiset artikkelit