Välittäjät lyövät vetoa NMDC:stä vankoihin volyymikasvuodotuksiin; Lue lisää – Market News

NMDC

Välitystoimistot nostivat tavoitehintaansa NMDC:ssä, mutta pitivät luokituksen ennallaan. Välitysyhtiöt vetoavat yrityksen voimakkaaseen volyymikasvuun ja siihen liittyviin hinnankorotuksiin. Myös muut terästehtaat ovat lisänneet tuotantoaan, mitä autetaan valtion investoinneilla. Tässä on kahden suosituimman välittäjän näkemys NMDC:stä:

Välitysyhtiö piti luokituksen ennallaan ”Osta” tarkistetulla tavoitehinnalla 300 ruplaa. Yhtiö uskoo, että volyymikasvu tulee olemaan vahvaa. Keskimääräisen hinnan odotetaan paranevan kahdella hinnankorotuksella, jotka yhtiö toteutti 25. vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. ”Nostamme EBITDA-arvioitamme 9 % ja 7 % tilikaudelle 25 ja 26 parantaaksemme toteutumisnäkymiä”, Motilal Oswal sanoi tutkimusraportissa. ”Vaikka 4QFY24:n tulokseen kohdistui painetta kannattavuuteen, näkymät säilyivät valoisina. NMDC on nostanut kaksi hintaa 1QFY25:ssä, mikä parantaisi sen keskimääräistä hintaa ja tulosta.

Yrityksen tuotannon uskotaan nousevan tilikaudella 25 ja 26, mikä antaa sille vahvan kasvumukavuuden. Tarvittavat hyväksynnät ovat kuitenkin edelleen voimassa.

Myös teräksen kysyntä pysyy vahvana, ja sitä tukevat hallituksen infrastruktuurialoitteet, mikä lisää rautamalmin kokonaiskysyntää.

Välitysyritys on säilyttänyt osakkeen ”Accumulate” -luokituksen, mutta nosti hintatavoitteen 279 rupiaan 253:sta. Se nosti arviota liikevoitosta 6 % 25. tilikaudelta ja 9 % 26. tilikaudelta korkeampien volyymi-/hintaoletusten perusteella. Välitysyhtiön liikevaihto kasvaa 17 %, käyttökate 25 % ja nettotulos 23 % tilikaudelta 24-26.

Prabhudas muutti volyymiarvionsa 47,5–53,1 miljoonaan tonnista 48,1–52,4 miljoonasta tonnista työntekijöiden kanssa käydyn konfliktin vuoksi palkkojen tarkistamisesta. Välitysyhtiö korosti myös hintojen nousun etua 25. vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, mikä auttaa tulevaisuudessa kotimaisen kysynnän pysyessä vahvana. ”NMDC:llä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää voimakasta volyymien kasvua kotimaisilla teräsmarkkinoilla seuraavien vuosien aikana, koska se keskittyy entistä enemmän kaivosliiketoimintaan, jonka odotetaan tuottavan 9 % CAGR:n 24-26E tilikauteen verrattuna”, sanoi Prabhudas Lilladher NMDC:stä tutkimuksessa. Huomautus.

Lisäksi yritys on ohjannut 50 – 54 metriä FY25-26 saatuaan hyväksynnän Kumaraswamy EC -laajennuksille.

Samankaltaiset artikkelit