BSE varoittaa MD ja toimitusjohtaja Sundararaman Ramamurthyn väärennetyistä videoista – Market News

Sundaraman Ramamurthy

Bombayn pörssi (BSE) on antanut virallisessa ilmoituksessa varoituksen ”joistakin vääristä, luvattomista ja vilpillisistä videoista ja äänistä, jotka on luotu innovatiivisella ja nerokkaalla tekniikalla, jotka jäljittelevät BSE:n toimitusjohtajaa ja toimitusjohtajaa Sundararaman Ramamurthya”.

Siinä kerrotaan, että sosiaalisessa mediassa levitetään tiettyjä ääni- ja videotiedostoja, joissa suositellaan tiettyjä sijoituksia ja neuvoja osakkeisiin/osakkeisiin.

On tärkeää huomata, että BSE:n toimitusjohtaja ei aloita tai tue tällaista viestintää kautta Facebookissa tai muussa sosiaalisessa mediassa.

BSE on myös neuvonut sijoittajia/yleisöä olemaan luottamatta tällaisiin videoihin ja ääniin ja olemaan noudattamatta väärennettyjä suosituksia/ei-toivottua viestintää, joka levitetään petollisin keinoin esiintyen toimitusjohtajana ja toimitusjohtajana.

Itse asiassa pörssi totesi, että se ryhtyy kaikkiin mahdollisiin toimiin estääkseen tuntemattomien tekijöiden aiheuttaman vääristelyn.
Sillä välin sijoittajia/yleisöä kehotetaan olemaan liittymättä mihinkään sosiaalisen median ryhmään, joka jäljittelee BSE:tä tai sen virkamiehiä, eivätkä myöskään luota mihinkään osake-/osakesuositukseen.

BSE on myös kehottanut sijoittajia/yleisöä noudattamaan varovaisuutta ja olemaan välittämättä tai kierrättämättä tällaisia ​​vilpillisiä viestejä ja olemaan jakamatta henkilökohtaisia ​​ja/tai luottamuksellisia tietoja, taloudellisia tai muita.

Pörssi on neuvonut sijoittajia/yleisöä tarkistamaan viestintälähteen ennen päätöksentekoa. Lain mukaan BSE:n työntekijät eivät saa suositella osakkeiden/osakkeiden kaupankäyntiä/tai edistämistä.

Samankaltaiset artikkelit