UP Warriorz tekee yhteistyötä POND’S:n kanssa ennen WPL 2024 -tapahtumaa – Brand Wagon News

It also presents an opportunity for POND’S to support women-centric sports with a platform like WPL

UP Warriorz ilmoittaa yhteistyöstä POND’S Sun Miracle Sunscreenin kanssa virallisena aurinkovoidekumppanina ennen tulevaa Naisten Valioliigan 2024-kautta. Capri Sportsin omistama joukkue kohtaa Royal Challengers Bangaloren kauden ensimmäisessä ottelussaan 24. helmikuuta.

”WPL on merkittävä alusta brändeille, ja olemme iloisia, että POND’S ja Unilever liittyvät UP Warriorziin yhteistyökumppaneina – aurinkovoidetta tällä WPL 2024 -kaudella. UP Warriorz edustaa UP:tä ja faneja kaikkialla Intiassa, ja olemme varmoja, että tämä kumppanuus tarjoaa uusia mahdollisuuksia molemmille brändeille”, Capri Sportsin johtaja Jinisha Sharma sanoi.

Yrityksen matka UP Warriorzin kanssa merkitsee paluuta PONNIN emoyhtiölle Unileverille urheilumarkkinoille. Se tarjoaa myös POND’Sille mahdollisuuden tukea naiskeskeistä urheilua WPL:n kaltaisella alustalla.

”Olemme innoissamme voidessamme tulla UP Warriorzin virallisiksi aurinkovoidekumppaneiksi. Tällä yhteistyöllä haluamme rohkaista useampia naisia ​​astumaan ulos auringosta ja saamaan ihmeitä tapahtumaan kentällä”, HUL:n kauneuden ja hyvinvoinnin johtajaehdokas Harman Dhillon sanoi.

Samankaltaiset artikkelit