Toimimme nyt kuin teknologiayritys: Milind Nagnur, konsernin johtaja ja teknologiajohtaja, Kotak Mahindra Bank

Milind Nagnur

Nykyajan pankkitoiminnassa asiakaskokemus on vain teknologiakokemusta, sanoo Milind Nagnur, Kotak Mahindra Bankin konsernijohtaja ja teknologiajohtaja. Hän vastaa teknologiastrategiasta, digitaalisten valmiuksien parantamisesta ja uuden aikakauden AI/ML-teknologiaratkaisujen hyödyntämisestä pankin kaikilla osa-alueilla. Hän keskustelee Sudhir Chowdharyn kanssa pankin digitaalisen muutoksen strategiasta.

Olemme viimeisen vuoden aikana ottaneet merkittäviä harppauksia digitaalisessa muutoksessa siirtäen painopisteemme tuotteista entistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Investoimalla teknologiaan ja osaamiseen toimimme nyt teknologiayrityksenä, jonka tavoitteena on lisätä asiakkaiden sitoutumista, tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja ja virtaviivaistaa prosesseja. Uskomme, että asiakaslähtöiset teknologian tukemat ratkaisumme ovat strateginen erottajamme johtavana rahoituslaitoksena.

Kotak palvelee Intiassa yli 40 miljoonaa asiakasta, joiden tarpeet ovat monipuoliset ja kehittyvät nopeasti. Etenkin digitaalisten alustojen ja mobiilipankkitoiminnan avulla kilpailemme heidän mielentilastaan ​​muiden kuluttajabrändien kanssa. Meillä on myös valtava data- ja analytiikkainfrastruktuuri, ja tuplaamme sen hallitaksemme valtavia tietomääriä ennätysnopeudella saadaksemme siitä arvokkaita oivalluksia. Käytämme siis asiakkaiden näkemyksiä tuotteiden räätälöimiseen, asiointikokemuksen parantamiseen, laina- ja luottopäätösten parantamiseen ristiinmyyntitarjouksiin. Käytämme siis uuden aikakauden teknologioita parantaaksemme toiminnan tehokkuutta ja vähentääksemme liiketoimintariskejä.

Olen innoissani uusien teknologioiden, kuten ohjelmistosuunnittelun, datan ja analytiikan, tekoälyn, muutospotentiaalista pankki- ja rahoitusalan uudelleenkuvauksessa. Olemme nähneet erittäin mielenkiintoisia käyttötapauksia personoinnissa, asiakkaiden sitouttamisessa ja jopa tietoturvassa. Näiden teknologioiden integrointi tasoittaa tietä lupaavalle tulevaisuudelle pankkialalla, jossa innovaatiot ja asiakaslähtöisyys kukoistavat.

Rakennamme tulevaisuuden alustoja, joissa data ohjaa jokaista asiakasvuorovaikutusta yrityksen kanssa. Olipa kyse mobiilisovelluksesta, puhelinkeskuksesta, keskustelua käyttävästä tekoälystä tai haaran vuorovaikutuksesta, haluamme asiakkaan tuntevan, että meillä on oma kontekstinsa ja he ovat jo valmiita auttamaan heitä tulevassa datan ja analytiikan tuottamassa vuorovaikutuksessa.

Samankaltaiset artikkelit