Markkinat ylläpitävät positiivista vauhtia: Navigointi ennätyskorkeuksiin; Apollotyre, Bajaj Finserve ja BHEL katsottavien osakkeiden joukossa – CaFE Invest News

This week is a holiday-shortened one and we expect volatility to remain high due to the scheduled expiry of November month derivatives contracts.

Tekijä:

Markkinat ovat säilyttäneet positiivisen sävyn ja kääntyneet vähitellen kohti ennätyskorkeutta. Suurin osa sektoreista käy läpi rotaatioostoa, mikä ei vain pidä osallistujia kiireisinä, vaan myös rajoittaa indeksin heikkenemistä konsolidoinnin keskellä. Lisäksi laajemmat indeksit ovat myös herättäneet huomattavaa kiinnostusta ja kaupankäyntiä ennätyskorkeimmillaan.

Tämä viikko on lyhennetty lomaviikkoina, ja odotamme volatiliteetin pysyvän korkeana marraskuun johdannaissopimusten suunnitellun päättymisen vuoksi. Kotimaisten tekijöiden lisäksi seuraamme tiiviisti Yhdysvaltain markkinoiden kehitystä, ja viitteitä puoltaa vallitsevan nousuliikkeen jatkamista. Odotamme Dow Jones Industrial Averagen (DJIA) tuuman kohti edellistä heilahduskorkeutta eli 35 679:ää ja 34 800-35 000 vyöhyke rajoittaisi laskua, jos voittoa otetaan.

Olemme korostaneet sekä Niftyn että pankkiindeksin avaintasoja sekä listan osakkeista, joita osallistujat voivat harkita kaupankäynnin positioissa markkinatrendin perusteella.

Nifty on vihdoin ylittänyt esteen 19850:ssa, ja nyt odotamme indeksin nousevan kohti uutta huippua. Sanomattakin on selvää, että nousun määrä riippuisi pankkitoiminnan tuloksesta, joka on myös saavuttanut lähemmäs välitöntä estettä. Toistamme näkemyksemme jatkaa ”buy on dips” -lähestymistapaa ja suosimme suhteellisen vahvemmat osakkeet uusissa ostoissa. Huonona puolena odotamme 19 400-19 600 alueen tarjoavan tukea, jos trendi kääntyy.

Vaikka myös pankkiindeksi yrittää saada takaisin menetettyään jalansijaansa, suosittelemme keskittymistä muihin sektoreihin pitkissä kaupoissa, kunnes se saavuttaa päättäväisesti 44 100:n rajan. Yritys lähellä tätä estettä voisi auttaa indeksiä nousemaan kohti 44 700–45 200 vyöhykettä. Mahdollisen notkahduksen sattuessa 42.800-43.250 vyöhyke tarjoaisi tyynyn.

Bullish- Apollotyre, Bajaj Finserve, BHEL, Hindalco, Hind Copper, Hind Petro, Indigo, Tata Power

Bearish – Biocon, Bandhan Bank, Crompton, ITC, Lauruslabs, Voltas

Samankaltaiset artikkelit