Golf Course Extension Road: Kiinteistöjen hotspot Gurugramissa

Golf Course Extension Road: A real estate hotspot in Gurugram

Kehityksen ja kaupungistumisen yhtymäkohdassa sijaitseva Golf Course Extension Road Gurugramissa on noussut yhdeksi kaupungin kiinteistömarkkinoiden kuumimmista kohdista. Alueesta, joka oli aikoinaan alikehittynyt käytävä, on nyt tullut huippuluokan asunnonhakijoiden magneetti, joka määrittelee uudelleen modernin asumisen maiseman. MG Roadin ja Gurgaon-Sohna Roadin yhdistävä 90 metriä leveä tie sektorit 55-56 on kokenut merkittävän muutoksen sen rakentamisen jälkeen vuonna 2009. Viimeaikaisten kehityshankkeiden myötä tätä osuutta on laajennettu kattamaan uusia sektoreita, kuten 61, 62, 65, 66 ja 67.

Tärkeimmät sidosryhmät, mukaan lukien kiinteistöjättiläiset, kaatavat resursseja tähän kasvavaan käytävään. Laajennussuunnitelmissa on ensimmäisessä vaiheessa Sektoreiden 58-67 kehittäminen, joihin liittyy toisiinsa liitettyjä teitä ja leveämpiä katuja. Haryanan kaupunkikehitysviranomaisen visio 50 metriä leveistä vihervyöhykkeistä ja 200 metrin pituisesta laitosvyöhykkeestä tien varrella tähtää tunkeutumisten estämiseen ja yhteisövetoisen ympäristön edistämiseen.

Mohit Malhotra, NeoLivin perustaja ja toimitusjohtaja, ilmaisi näkemyksensä tämän käytävän muuttavasta luonteesta: ”Golf Course Extension Road on noussut lupaavimmaksi alueeksi korkealaatuisille kiinteistökehityksille. Maailmanluokan sosiaalinen infrastruktuuri sekä korkealaatuisten premium-asuntojen kysyntä korostaa tämän vyöhykkeen potentiaalia kukoistavana asuinpaikkana ja on linjassa strategiamme kanssa, kun tunnistimme tämän vyöhykkeen yhdeksi NCR:n strategisimmista paikoista. Tavoitteemme herättää uudelleen asunnon omistamisen ilo huippuosaamisen tuotteissa ja asiakaspalvelussa sekä pitkäaikaisella sitoutumisella vastaa hyvin uuden aikakauden asunnonostajan muuttuviin tarpeisiin.”

Tien strateginen asettelu yhdistää 200 metrin pituisen kaupallisen vyöhykkeen kolmen kehittyvän sektorin rinnalle, mikä heijastaa käsitettä kävelystä työhön. Kehittäjät ovat todistamassa kysynnän elpymistä porteilla ja turvallisella ympäristöllä, mikä houkuttelee ihmisiä etsimään parempaa elämänlaatua.

Exp Realty Intian toiminnanjohtaja Shashank Vashishtha kommentoi samaa: ”Parannettu infrastruktuuri vaikuttaa positiivisesti paikallisiin asuntomarkkinoihin. Golfkentän laajennustien meneillään oleva laajennus on hyvä esimerkki siitä, kuinka infrastruktuurin kehittäminen muokkaa merkittävästi kiinteistömarkkinoita. Parantuneiden kulkuyhteyksien, mukavuuksien ja muiden olennaisten palvelujen saatavuuden ansiosta Golf Course Extension Roadin lähellä sijaitsevat kiinteistöt ovat tulossa halutummiksi mahdollisille ostajille ja sijoittajille. Näiden kiinteistöjen lisääntynyt kysyntä nostaa hintoja ja antaa rakennuttajille ja rakentajille mahdollisuuden rakentaa uusia asuntoja ja yhteisöjä, mikä vaikuttaa positiivisesti alueen yleiseen asumiskelpoisuuteen ja elämänlaatuun. Lisäksi parantunut mukavuuksien ja palveluiden saavutettavuus voi lisätä alueen vetovoimaa perheille ja erinomaista lastenkasvatuspaikkaa etsiville.”

Hyödyntääkseen asuntojen kasvavaa kysyntää Golf Course Extension Roadilla DLF – esimerkiksi – lanseerasi muutama kuukausi sitten The Arborin osoitteessa Sector 63, Golf Course Extension Road, ja koki poikkeuksellisen ennen julkaisua tapahtuvan myynnin virstanpylvään, joka ylitti 8 000 miljoonaa rupiaa. sen tasokkaita kerrostaloasuntoja. Arbor merkitsi DLF:n debyyttiä Golf Course Extensionin mikromarkkinoilla ja saavutti täyden myyntikapasiteetin kolmessa päivässä, jopa ennen sen virallista julkaisua.

Golf Course Extension Roadin maisema merkitsee muutakin kuin vain kiinteistöjen nousua; se kuvastaa paradigman muutosta asunnonostajien mieltymyksissä ja pyrkimyksissä. Alan asiantuntijoiden mukaan tämä kukoistava käytävä ei ole vain kiinteistöjen ryhmittymä; se on ilmentymä elämäntyylistä, jossa nykyaikaisuus yhdistyy määrätietoiseen elämään. Kun kehitys jatkuu, tämä alue on valmis määrittelemään luksusasumisen uudelleen ja todistaa Gurugramin visionääristä kaupunkisuunnittelua.

Samankaltaiset artikkelit