Ageas Federal Life Insurance Golden Years -eläkesuunnitelma Bluechip-eläkerahaston kanssa – Money News

The Financial Express logo

Intian johtava yksityinen henkivakuutusyhtiö Ageas Federal Life Insurance julkaisee uusimmat tarjoukset: Ageas Federal Life Insurance Golden Years Pension Plan with Bluechip Pension Fund.

Tämä suunnitelma tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun vakuutuksenottajien taloudellisen tulevaisuuden turvaamiseen ja varmistaa, että eläkevuodet ovat mukavia ja hauskoja.

Eläkesuunnitelman kohokohdat:

  • Valitse Classic tai Golden Waiver of Premium -vaihtoehdoista;
  • Hanki Early Investment Booster varhaiseen alkuun 18–35-vuotiaana;
  • Joustavuus valita premium-maksuvaihtoehto;
  • Taattu Loyalty Booster investointien lisäämiseksi;
  • Rajoitetun ajan tarjous: kiinteä NAV 10 Rs Bluechip Pension Fundin yksikköä kohden.

Ageas Federal Life Insurance Golden Years -eläkesuunnitelma on yksikkösidonnainen, ei-osallistuva, yksilöllinen eläkejärjestely, joka on suunniteltu eläketurvaan. Suunnitelmassa on kaksi ensiluokkaista ominaisuutta: Early Investment Booster, joka tarjoaa lisämäärärahoja kannustamaan varhaiseläkkeelle siirtymistä 18–35-vuotiaille, ja Golden Waiver of Premium, joka auttaa vakuutuksenottajien eläkekorpuksen kertymisessä. rakkaansa jopa heidän kuolemansa jälkeen. Se sallii pääsyn 18–70-vuotiaille Classic-vaihtoehdolle ja jopa 60-vuotiaille Golden Waiver of Premium -vaihtoehdolle.

Bluechip Eläkerahasto sijoittaa listattuihin osakkeisiin

Bluechip Eläkerahasto sijoittaa listattuihin osakkeisiin ja pyrkii saavuttamaan korkeaa tuottoa sijoittamalla vakiintuneisiin ja kehittyviin bluechip-osakkeisiin, joilla on hyvä historia. Rahaston tavoitteena on hajauttaa riskejä sijoittamalla osakkeisiin useille sektoreille ja tekemällä siitä erinomainen valinta turvalliselle ja vauraalle eläkkeelle.

Khushali Girish, Ageas Federal Life Insurancen apulaisjohtaja ja tuotepäällikkö, totesi: ”Olemme innoissamme voidessamme esitellä Golden Years Pension Plan -tuotteen, joka on huolellisesti suunniteltu vastaamaan intialaisten asiakkaidemme ainutlaatuisiin eläketarpeisiin. Tämä suunnitelma sisältää innovaation ja futuristisen näkemyksen ominaisuuksilla, kuten Early Investment Booster, jonka tavoitteena on rohkaista 18–35-vuotiaita nuoria aloittamaan eläkesuunnittelunsa varhain tarjoamalla lisäosuuksia.

Golden Waiver of Premium -vaihtoehto varmistaa tulevien vakuutusmaksujen luopumisen ja turvaa siten vakuutuksenottajan läheisten eläkesuunnitelmat valitettavan tapahtuman varalta, hän sanoi. ”Uskomme, että tämä suunnitelma asettaa uuden mittapuun eläkesuunnittelulle ja tarjoaa mielenrauhaa lukemattomille perheille eri puolilla maata.”

Samankaltaiset artikkelit