Viimeisimmät uutiset 10. lokakuuta: Intian ihmiset seisovat lujasti Israelin rinnalla tänä vaikeana hetkenä, PM Modi – Intia-uutiset

breaking news, breaking news today, breaking news LIVE, breaking news on October 11

Esittelyssä FE:n Breaking News tänään. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista tärkeimmistä uutisista, näkymistä ja paljon muuta koko päivän ajan.

Intialaiset seisovat lujasti Israelin rinnalla tänä vaikeana hetkenä: PM Modi

Intian kansa vastustaa voimakkaasti ja yksiselitteisesti terrorismia sen kaikissa muodoissa ja ilmenemismuodoissa, pääministeri Narendra Modi sanoi viestissä israelilaiselle kollegalleen Benjamin Netanyahulle tiistaina.

Bhutan järjestää koulutusta strategioista opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseksi

The Bhutan Liven mukaan Bhutanin Chhukha järjesti äskettäin koulutustilaisuuksia oppilaiden hyvinvoinnin parantamisesta ja mielenterveyspalveluiden vahvistamisesta luokkahuoneissa. Opettajat, ohjaajat, hyvinvointiohjaajat ja rehtorit 13 koulusta Chhukhan alaosassa osallistuivat koulutukseen Phuentsholingissa.

EU:n ministerit tapasivat erimielisyyksiä Palestiinan avusta

Euroopan unionin ulkoministerit tapaavat tiistaina yrittääkseen ratkaista erimielisyydet 27-jäsenisen blokin sisällä avun maksamisen jatkamisesta palestiinalaisille päivää sen jälkeen, kun Euroopan komissio peruutti ilmoituksen kaiken tällaisen avun keskeyttämisestä. (Reuters)

AAP:n kansanedustaja Sanjay Singhin ED-säilöönottoa jatkettiin lokakuun 13. päivään

Delhin tuomioistuin on jatkanut Aam Aadmi Partyn (AAP) kansanedustajan Sanjay Singhin ED-säilöönottoa kolmella päivällä lokakuun 13. päivään rahanpesutapauksessa, joka liittyy nyt romutettuun Delhin alkoholin valmisteveropolitiikkaan 2020-21. (LUE LISÄÄ)

Sireenit soivat Etelä-Israelin Beerseban kaupungissa, armeija kertoo

Sireenit soivat tiistaina Etelä-Israelin Beersheban kaupungissa noin 40 kilometrin päässä Gazan kaistalta varoittaen mahdollisista saapuvista ohjuksista, Israelin armeija sanoi. (Reuters)

Pune-Mumbai Expressway suljettu kahdeksi tunniksi

Viimeisimpien raporttien mukaan viranomaiset ovat sulkeneet ratkaisevan tärkeän Pune-Mumbai Expresswayn tärkeimpien huoltotöiden vuoksi. Raporttien mukaan e-tie on suljettu portaalien asentamiselta kahdessa kohdassa. Nämä kaksi pistettä ovat lähellä Amrutanjan-siltaa ja Khandala-tunnelia.

Pekingin mukaan tarkistetaan tiedot kiinalaisten ilmoitetuista uhreista Israelissa

Kiina yrittää tarkistaa ja vahvistaa tietoja tiedossa olevista kiinalaisista, jotka kuolivat konfliktissa Israelissa, ulkoministeriö sanoi tiistaina. Ministeriön tiedottaja Wang Wenbin sanoi vastauksena raporttiin, jonka mukaan kaksi kiinalaista työntekijää kuoli Sderotissa lähellä Gazan rajaa. (Reuters)

Israelin ilmavoimat lähettävät lentokoneita Eurooppaan tuomaan takaisin reserviläisiä

Israelin ilmavoimat ilmoittivat tiistaina lähettäneensä kuljetuksia Eurooppaan lentämään sinne takaisin satoja israelilaisia, jotka palvelevat sotilasreserviläisinä Gazan sodassa, joka raivoaa viikonlopusta lähtien. Sosiaalisessa mediassa joukko kertoi, että sen Hercules-koneet olivat osallistuneet hätälentokoneeseen. Se ei kertonut tarkemmin, mistä Euroopasta reserviläiset olivat tulleet. (Reuters)

Shubman Gill joutui sairaalaan Chennaissa

Shubman Gill joutui sairaalaan Chennaissa sen jälkeen, kun verihiutaleiden määrä laski hieman, raportoi PTI. Valtava takaisku Intialle ennen MM-ottelua Pakistania vastaan. (LUE LISÄÄ)

Bank Al-Maghrib sijoittaa Maailmanpankin kestävän kehityksen joukkovelkakirjalainoihin varannonhallintaa varten

Maailmanpankki (Kansainvälinen jälleenrakennus- ja kehityspankki) julkisti merkittävän kehityksen 9. lokakuuta, kun Bank Al-Maghrib, Marokon keskuspankki, vahvisti sijoituksensa kahteen Maailmanpankin liikkeeseen laskemaan kestävän kehityksen joukkovelkakirjalainaan.

ED hyökkää AAP MLA:n Amanatullah Khanin taloon

ED:n ratsioita AAP MLA Amanatullah Khanin tiloissa käynnissä rahanpesutapauksen yhteydessä. (LUE LISÄÄ)

Delhi: 85-vuotias nainen löydettiin kuolleena talosta

Tilak Nagarin Vishnu-puutarhasta löydettiin 85-vuotiaan naisen hajonnut ruumis, kun ilmoitettiin pahasta hajusta. Yksin asuva Ramesh Kumari, hänen sisarensa asuu Vikaspurissa. Tällä hetkellä ei epäillä rikosta, sillä tiistaiksi suunniteltu kuolemantapaus. Käynnissä olevat tutkimukset ovat käynnissä.

Israel-mieliset ja palestiinalaismieliset mielenosoittajat kohtaavat konfliktin keskellä Israelissa

Israelin ja Hamasin konfliktia koskevien mielenosoitusten keskellä palestiinalais- ja Israel-mielisten mielenosoittajien ryhmät ottivat yhteen High Street Kensingtonin metroasemalla Lontoossa maanantai-iltana. Poliiseja lähetettiin hillitsemään jännitteitä kannattajien välillä Israelin ja Palestiinan konfliktin vastakkaisilla puolilla.

Puja-erikoisraitiovaunu Durga Pujan Unescon kulttuuriperinnön muistoksi

Puja-erikoisraitiovaunu koristaa kaupunkia kauniilla sisätiloillaan ja upealla ulkoasullaan. Raitiovaunu kulkee Tollygunge-Ballygunge -reitillä. Raitiovaunu on suunniteltu muistoksi Unescon kulttuuriperintötunnisteelle Durga Pujaan ja juhlimaan Kolkatan raitioteiden 150-vuotisjuhlaa.

Lentoyhtiöt lopettavat lennot Israeliin ja sieltä pois

Suuret lentoyhtiöt ovat keskeyttäneet lennot Israeliin ja Israelista sen jälkeen, kun kansakunta julisti sodan Hamasin massiivisen hyökkäyksen jälkeen. Lentokentän online-lentotaulun mukaan Ben Gurioniin saapuvia ja lähteviä lentoja on peruttu tai viivästynyt.

Samankaltaiset artikkelit