Bank of India saa 564 rupian IT-sakkomääräyksen – Banking & Finance News

rbi, bank of india, indian bank, Banking transactions, rbi notification, Reserve Bank Of India, bank of baroda, punjab national bank, icici bank ltd.,bank of maharashtra, hdfc bank ltd., federal bank ltd., canara bank, city union bank ltd., banks open on sunday,banks working on march 31, weekend banking, bank open on 31st march 2024, bank open on 31st, bank open on weekend, full list of banks open on march 31

Tuloveroosasto on määrännyt Bank of Indialle 564,44 miljoonan rupian sakon, julkisen sektorin lainanantaja sanoi torstaina.

Pankki on valittanut määräyksestä tuloverokomissaariin National Faceless Appeal Centeriin (NFAC).

”Pankki on saanut tuloverolain 270A pykälän 1961 mukaisen määräyksen tuloveroosastolta AY2018-19:n arviointiyksiköltä, jossa 564,44 miljoonan rupian sakko on määrätty useista tehdyistä hylkäämisistä”, se sanoi. lakisääteinen hakemus.

Pankki uskoo valitusviranomaisten etusijalle/määräyksille, että sillä on riittävät tosiasialliset ja oikeudelliset perusteet perustella kantansa kohtuullisesti, se lisäsi.

”Pankki odottaa näin ollen koko kysynnän laantuvan. Sellaisenaan sillä ei ole vaikutusta pankin taloudelliseen, toimintaan tai muuhun toimintaan”, Bank of India sanoi.

Bank of Indian osakkeen päätöskurssi oli 137 rupiaa, mikä on 3,79 prosenttia enemmän kuin edellisen BSE:n sulkemisen jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit