Dwarka Expressway mullistaa kiinteistömarkkinat Delhi-Gurugram-käytävällä: CBRE

Dwarka Expressway to revolutionize real estate market in Delhi-Gurugram corridor: CBRE

Osana Gurgaon Manesar Urban Complexin (GMUC) kehityssuunnitelmaa 2031 Dwarka Expressway, joka tunnetaan myös nimellä Northern Peripheral Road (NPR), on kehitetty pohjoiseksi kehätieksi. Tämä pikatie tarjoaa lisäyhteyksiä Gurgaonin ja Delhin välillä, ja se toimii vaihtoehtoisena reitinä nykyiselle NH 8:lle.

Delhin ja Gurgaonin välisen liikenteen nopean lisääntymisen vuoksi NH 8:lla ja muilla tieverkostoilla on ollut jatkuva kysyntä saada Dwarka Expressway valmiiksi nopeasti. Vuonna 2006 Haryanan kaupunkikehitysviranomainen (nykyään Haryana Shahari Vikas Pradhikaran tai HSVP) suunnitteli 18 kilometrin pituisen osuuden Kherki Dhaulan ja Najafgarh Roadin välille vaihtoehtona NH-48:lle.

Tämä hanke, jota kutsuttiin alun perin Northern Peripheral Roadiksi (NPR), sai useita kiinteistöhankkeita 2010-luvun alkuun mennessä. Vuoteen 2014 mennessä hankkeesta oli kuitenkin rakennettu vain 16,6 kilometriä, ja työt kriittisillä osilla Kherki Dhaulassa ja Bajgherassa keskeytettiin oikeudellisten riitojen vuoksi. Myöhemmin vuonna 2017 projekti siirrettiin keskusvirastolle, joka päätti jatkaa Dwarka Expresswayta Shiv Murtiin asti Mahipalpurin lähellä Delhissä.

Anshuman Magazine, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja – Intia, Kaakkois-Aasia, Lähi-itä ja Afrikka, CBRE, sanoi: ”Dwarka Expressway on kulmakivi yhteyksien parantamisessa Delhi-Gurugramin alueella. Pikatie ylittää roolinsa liikenneyhteyden ulkopuolella, ja se toimii keskeisenä voimana talouden ja infrastruktuurin elvyttämisessä. Se määrittelee uudelleen lähialueen kiinteistömaiseman. Pikatietä koskeva odotus viime vuosikymmenen aikana on jo sytyttänyt asuinrakentamisen nousun, erityisesti Gurugramin ja Delhin yhdistävillä sektoreilla. Kun pikatie on nyt valmis, olemme todistamassa lupaavaa laskua myymättömien varastojen määrässä näillä sektoreilla, 8-10 vuoden takaisesta merkittävästä 25-30 prosentista nyt 7-8 prosenttiin. Tämä projekti, erityisesti 15 km Gurgaonin sisällä, ympärillä, rinnalla tai kaukaisilla alueilla, on monia sektoreita, kuten sektori 84, jotka ovat kohti Gurgaonia ja jotka on yhdistetty sektoreihin 109, 110 ja 113, jotka ovat lähempänä Delhiä. jossa viimeisten 10 vuoden aikana on käynnistetty paljon asuntoprojekteja, erityisesti Dwarka Expresswayta odotettaessa.

Dwarka Expresswayn strateginen sijainti, kahdeksan kaistainen ajo-ohjattu tie, leikkaa keskeisten asuin- ja kaupallisten solmukohtien läpi. Tämä kehitys lupaa lieventää liikenneruuhkia ja lyhentää merkittävästi matka-aikoja kahden kaupungin välillä.

”Tämän seurauksena odotamme lähialueen kiinteistöjen ja maa-alueiden hintojen huomattavaa nousua, joka saattaa nousta tulevina vuosina, mikä tarjoaa tuottoisaa tuottoa varhaisille sijoittajille. Lisäksi pikatien läheisyys merkittäviin kehityskohteisiin ja Delhi Metro Magenta Line -linjan suunniteltu laajennus korostaa sen vetovoimaa, mikä tekee siitä kiinteistösijoitusten hotspotin. Parantuneen infrastruktuurin ja yhteyksien myötä myös alueen vuokrakiinteistöjen kysynnän odotetaan kasvavan”, hän lisäsi.

Kiinteistökehitys Dwarka Expresswayn varrella on tulossa synonyymiksi ylelliselle elämäntyylille, joka tarjoaa nykyaikaisia ​​mukavuuksia, kuten klubitaloja, uima-altaita, kuntosalit, urheilutilat, hoidetut puutarhat ja 24 tunnin vartiointi. Nämä premium-ominaisuudet yhdistettynä vertaansa vailla olevaan liitettävyyteen houkuttelevat sekä ostajia että vuokraa etsiviä ihmisiä, mikä takaa jatkuvan kysynnän ja korkean käyttöasteen. ”Ylellisyyden ja liitettävyyden saumaton yhdistelmä ei vain lisää asumiskokemusta, vaan myös vahvistaa alueen vetovoimaa kiinteistösijoittamisen huippuvaihtoehtona. Dwarka Expressway tulee mullistamaan kiinteistömarkkinat Delhi-Gurugram-käytävällä”, Magazine sanoi.

Aktiivinen kiinteistösegmentti Dwarka Expresswayn ympärillä on pääasiassa asuinrakennusta, jossa on joitain vähittäiskauppaprojekteja. Dwarka Expresswayn vaikutus kiinteistöjen hinnoitteluun on ollut merkittävä. Asuinrakentamisen segmentit arvostavat huomattavasti korkealaatuisia ja luksussegmenttejä.

Pikatien varrella on suunnitteilla useita ylikulkuteitä, linkkiteitä, ramppeja, alikulkuteitä ja alikehityksiä. Näitä ovat Dwarka Expressway, Nelson Mandela Margin laajennus, ehdotettu Gurgaon Manesar Expressway ja Urban Extension Road-II:n laajennus Ryan International Schooliin Rangpurin eteläpuolella.

Samankaltaiset artikkelit