SBI WeCare, Amrit kalash Kiinteät talletukset: Erityiset FD-järjestelmät saavat uuden lisäajan – Uusi määräaika, korot ja paljon muuta

SBI WeCare, Amrit kalash Fixed Deposits: Special FD schemes get another extension - New deadline, interest rates and more

State Bank of India (SBI) on pidentänyt kahden erityisen kiinteän talletusohjelmansa, SBI WeCaren ja Amrit Kalashin, voimassaoloaikaa toisella 6 kuukaudella 6. syyskuuta 2024 asti. Aikaisempi määräaika tilaajille sijoittaa näihin kahteen suosittuun FD-ohjelma oli 31.3.2024.

SBI WeCare, erityinen FD-ohjelma eläkeläisille, lanseerattiin toukokuussa 2020 ja oli alun perin voimassa joulukuuhun 2020 asti. Sen jälkeen järjestelmää on laajennettu useita.

SBI WeCare -järjestelmä on saatavilla uusille talletuksille ja erääntyvien talletusten uusimiselle. Järjestelmä, joka voidaan merkitä 5-10 vuodeksi, käynnistettiin tavoitteena turvata eläkeläisten tulot tarjoamalla lisäkorkoa määräaikaistalletuksilleen.

SBI WeCare -korko

State Bank tarjoaa SBI WeCare FD:lle korkoja välillä 4–7,50 prosenttia talletusten ajankohdasta riippuen. Pankki tarjoaa korkeimman 7,50 prosentin koron yli 2 vuoden ja alle 3 vuoden toimiajalle.

Lainausmahdollisuus

Yksi järjestelmän ainutlaatuisista piirteistä on, että se tarjoaa tilaajilleen lainamahdollisuuden.

Koron maksu

Korko maksetaan kuukausittain ja neljännesvuosittain. Erääntyessä asiakastilille hyvitetään korko, josta on vähennetty TDS.

SBI Amrit Kalash

Helmikuussa 2023 SBI otti käyttöön tämän uuden tietyn aikavälin määräaikaistalletusjärjestelmän, jonka etu on korkeampi korkotaso. Tämän FD:n hakuaika päättyi 31.3.2023, mutta pankki pidensi sen voimassaoloaikaa useaan otteeseen ja nyt tavallisilla yksityisasiakkailla ja eläkeläisillä on 30.9. asti aikaa sijoittaa tähän erikoisrahastoon.

”Erityinen juoksuaika ”400 päivää” (Amrit Kalash) korolla 7,10 % 12. huhtikuuta – 2023. Vanhukset ovat oikeutettuja 7,60 % korkoon. Järjestelmä on voimassa 30. syyskuuta 2024 asti”, SBI:n verkkosivujen mukaan.

”Korko on 0,50-1% alle talletushetkellä voimassa olevan koron ajalta, jolloin talletus on jäänyt pankkiin, tai 0,50% tai 1% pienempi kuin sopimuskorko sen mukaan, kumpi on alhaisempi”, verkkosivuston mukaan.

Koron maksaminen

Määräaikaistalletukset – Kuukausittain/neljännesvuosittain/puolivuosittain Erikoismääräaikaistalletukset – Eräpäivänä ii) Korko ilman TDS:ää hyvitetään Asiakkaan Tilille.

SBI FD -korot

SBI on nostanut kiinteitä talletusten korkoja tietyille pituuksille. Korot vaihtelevat nyt 3,5–7 prosentin välillä (paitsi Amrit kalash) tavallisille asiakkaille, jotka sijoittavat alle 2 miljardia rupiaa. Vanhusten korot ovat välillä 4 % ja 7,50 %.

Samankaltaiset artikkelit