Sun Estates Developers aikoo sijoittaa 1 000 cr vieraanvaraisuusprojekteihin Goassa

Sun Estates Developers plans to invest Rs 1000 cr in hospitality projects in Goa

Sun Estates Developers on ilmoittanut eteisestä ravintola-alalle suurenmoisella näkemyksellä Goasta. Yritys aikoo investoida lähes 1000 miljoonaa rupiaa ottaakseen käyttöön useita vieraanvaraisuusprojekteja, joiden tarkoituksena on parantaa matkailukokemusta yhdessä Intian halutuimmista kohteista.

Sun Estates Developers perustuu viimeaikaisten hankkeidensa menestykseen, mukaan lukien Astor's-hotellin hankinta, ja on innoissaan voidessaan paljastaa uusimman projektinsa – 500 avaimen merkkituotteiden sviittipalveluhuoneistojen lanseerauksen. Tämä on alku laajemmalle aloitteelle, jossa kehitetään seitsemän hotellia, jotka sijaitsevat strategisesti Pohjois-Goassa. Jokaisessa hotellissa on vähintään 75–80 avainta ja jotka sijaitsevat 800–900 metrin päässä rannasta.

Jokaisessa tämän laajan hankkeen hotellissa on ulkoistettu ravintola, kylpylä ja kuntosali, ja niitä ylläpitävät suuret merkkihotelliketjut, joilla on laajat jakeluverkostot. Kansainvälisesti tunnettujen arkkitehtien suunnittelemissa palveluhuoneistoissa on 800-850 neliömetriä asuntoja, jotka tarjoavat runsaasti tilaa ja mukavuutta vieraille. Nämä yksiköt ovat yksityishenkilöiden ostettavissa houkuttelevin vuokra-ajoin 10 + 10 vuodeksi, mikä takaa sijoittajille tasaisen tulovirran.

Palveluasuntojen lisäksi Sun Estates Developers suunnittelee tuovansa markkinoille 10 boutique-kartanoa, joista jokainen tarjoaa 20-25 avainta ja yksilöllisiä palveluita. Nämä boutique-majoitukset sijaitsevat strategisella paikalla keskellä viehättävää taustaa Goan maisemille, kuten suvantoalueille, merinäköalalle, suolaaltaille ja riisipelloille.

Laajentaa edelleen portfoliotaan Sun Estates Developers pyrkii esittelemään 300 avainta viiden tähden luksushotelleista, joista jokaisesta on 150 avainta, joista on henkeäsalpaavat merinäkymät. Näissä hotelleissa on huippuluokan mukavuudet, kuten juhlasalit, kuntosalit, kylpylät ja jopa kasino, mikä lupaa vieraille vertaansa vailla olevan kokemuksen ylellisyydestä ja rentoutumisesta.

Sun Estates Developers tutkii myös innovatiivisia tapoja hankkia näitä hankkeita. Yhtiö harkitsee projektitason erityiskäyttöisten ajoneuvojen (SPV) luomista maanhankintaan, jossa sijoittajat voisivat osallistua tähän kasvutarinaan liittymällä osaksi SPV:tä. Sun Estates -kehittäjät toimivat näiden SPV:iden kehittäjinä varmistaen saumattoman toteutuksen ja maksimoimalla tuoton kaikille mukana oleville sidosryhmille.

Näiden hankkeiden arvioitu valmistumisaika on 36–40 kuukautta, ja ne ovat valmiita tuottamaan 300 cr tuloja ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Sun Estates Developersin toimitusjohtaja Suraj Morajkar sanoi hanketta kommentoidessaan: ”Olemme innoissamme voidessamme julkistaa laajat suunnitelmamme vieraanvaraisuuden laajentamiseksi Goassa. Menestyksemme ja sitoutumisemme huippuosaamiseen olemme varmoja, että nämä hankkeet asettavat uusia vertailukohtia ylelliselle vieraanvaraisuudelle ja lisäävät entisestään Goan vetovoimaa tärkeimpänä matkailukohteena.

”Olemme jo pitkälle edenneet neuvotteluissa sijoittajien kanssa ja arvioimme saatuja ehdotuksia varainhankinnasta. Yrityksen sitoutuminen strategisten investointien turvaamiseen korostaa sen omistautumista kasvun ja innovaatioiden ruokkimiseen ravintola-alalla, mikä varmistaa sen kunnianhimoisen vision onnistuneen toteuttamisen Goan matkailumaisemasta”, Morajkar lisäsi.

Sun Estates Developers tarjoaa rikkaan perinnön toimittaessaan kiinteistöjä eri segmenteille, mukaan lukien Hilton Resort, Sol De Goa ja muut projektit.

Samankaltaiset artikkelit