Kuinka ansaita suurempia käteispalautuksia luottokorttimaksuilla

How to earn higher cashbacks with credit card payments

Kukapa ei haluaisi ansaita samalla kun kuluttaa? Tämä ei ehkä kuulosta epärealistiselta, mutta se on hyvin mahdollista luottokorteilla. Luottokorttien käteispalautus on palkintoaloite, jossa kortinhaltijat saavat osan kulutussummastaan ​​takaisin ostoksistaan. Tämä käteispalautus joko hyvitetään kortinhaltijan tilille tai kuitataan tulevia laskuja vastaan, mikä vähentää tapahtumien kokonaiskustannuksia. Kun ostossa käytetään luottokorttia, tietty prosenttiosuus tapahtuman summasta palautetaan kortinhaltijalle cashbackina. Tarkka prosenttimäärä riippuu kortin ehdoista ja tapahtuman luonteesta.

Cashback voi olla kiinteä summa tai prosenttiosuus tapahtuman arvosta, ja siihen voi kohdistua rajoituksia, kuten yläraja tai vähimmäiskulutusvaatimus. Cashback-palkkioiden optimointi vaatii strategista lähestymistapaa. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit kasvattaa cashback-palkintojasi.

Ensimmäinen askel cashbackin menestykseen on valita luottokortti, joka vastaa kulutustottumuksiasi. Monet luottokortit kattavat tiettyjä luokkia, kuten päivittäistavarat, ruokailut, matkat tai polttoaineet. Tunnistamalla yleisimmät kulut, voit valita kortin, joka tarjoaa korkeammat cashback-hinnat näissä luokissa.

On olemassa useita luottokortteja, jotka tarjoavat käteispalautuksen rutiiniostoksista, kuten päivittäistavaroista, ruokailusta ja apuohjelmista. Cashback-tulojen optimointi edellyttää kortin valitsemista, joka on räätälöity yleisimpiin kulutusluokkiisi.

Luottokortit tekevät usein yhteistyötä online-jälleenmyyjien tai tiettyjen verkkokaupan alustojen kanssa ja tarjoavat korkeampia käteispalautusprosentteja näillä verkkosivustoilla tehdyille tapahtumille. Samaan aikaan toistuvien kulujen, kuten sähkölaskujen, puhelinlaskujen ja vakuutusmaksujen, maksaminen luottokorteilla voi tuottaa käteispalautuksia. Jotkut kortit lisäävät korkeampia käteispalautusprosentteja erityisesti tällaisia ​​laskuja varten.

Adhil Shetty, toimitusjohtaja, Bankbazaar.com, sanoo: ”Verkkoostoksista on tullut merkittävä osa elämäämme, ja luottokortit ovat usein sidoksissa sähköiseen kaupankäyntialustaan. Hyödynnä korkeampia käteispalautusprosentteja näillä sivustoilla tehdyissä ostoksissa. Katso eksklusiivisia tarjouksia ja alennuksia, jotka on sidottu luottokorttiisi lisäsäästöjä varten.”

Tietyt luottokortit tuovat käyttöön luokkia, joissa on korotettu käteispalautusprosentti (esim. ruokailu, matka, polttoaine) vuorotellen, tyypillisesti neljännesvuosittain. Näihin ohjelmiin osallistuminen ja ostosten yhdistäminen näihin luokkiin voi merkittävästi lisätä cashback-palkintoja.

Luottokorttiyhtiöt julkaisevat säännöllisesti erikoistarjouksia, jotka tarjoavat ylimääräistä käteispalautusta tiettyjen luokkien tai nimettyjen kauppiaiden menoista. Merkittäviä ostoksia, kuten elektroniikkaa tai kodinkoneita, valitseminen voi toimia keinona kerätä huomattavia käteispalautuksia, varsinkin kun niihin liittyy erikoistarjouksia tai alennuksia.

Tietyt kortit keskittyvät matkustamiseen liittyviin etuihin ja laajentavat käteispalautusetuja lento-, hotelli- ja autonvuokrausvarauksiin. Kanta-asiakasohjelmiin, kuten lentomaileihin tai hotellipisteisiin, liittyvät luottokortit antavat usein ylimääräistä käteispalautusta ansaittujen pisteiden lisäksi, mikä parantaa kokonaispalkkiota.

Taitavat käyttäjät yhdistävät usein erilaisia ​​tarjouksia ja palkinto-ohjelmia cashbackin optimoimiseksi. Tämä voi sisältää cashback-portaalien tai -sovellusten käyttämisen luottokorttipalkkioiden rinnalla kokonaisvaltaisen lähestymistavan saamiseksi palkkioiden ansaitsemiseen.

Shetty ehdottaa: ”Etsi kortteja, jotka tarjoavat paremmat cashback-hinnat isoille tuotteille, varsinkin kun niitä yhdistetään erikoistarjouksiin tai kausimyyntiin. Huomattavien ostosten tekeminen, kuten elektroniikka tai laitteet juhlatarjouksissa, voi olla strateginen askel merkittävien cashbackien keräämiseen ja pisteiden ansaitsemiseen.

Olipa kyse verkkokaupoista tai suurista ostoksista, cashback-ohjelmien vivahteiden ymmärtäminen auttaa sinua saamaan kaiken irti luottokortistasi ja lisäämään kokonaissäästöjäsi. Itse asiassa voit säästää päivittäin, jos alat hyödyntää luottokorttipalkkiosi täysimääräisesti.

Samankaltaiset artikkelit