Vähemmistöosakkaat nostavat kanteen ICICI Securitiesia vastaan ​​listauksen poistamissuunnitelmasta – Industry News

icici, icici securities, share market, industry

Yli 100 ICICI Securitiesin vähemmistöosakkeenomistajaa on nostanut ryhmäkanteen National Company Law Tribunalille (NCLT) ICICI Securitiesin listalta poistamissuunnitelmia vastaan.

Manu Rishi Gupta, bengalurulaisen sijoitusrahaston MRG Capitalin perustaja, edustaa vähemmistöosakkaita.

Osakkeenomistajat ovat ilmaisseet vastustavansa välityksen poistamiseksi ehdotettua osakevaihtosuhdetta. Ehdotetun listalta poistamissuunnitelman mukaan ICICI Securitiesin osakkeenomistajat saavat 67 ICICI Bankin osaketta jokaista 100:aa osaketta kohden.

ICICI Securities sai 28. maaliskuuta osakkeenomistajien nyökkäyksen osakkeidensa poistamisesta, mikä tasoitti tietä emo- ja enemmistöomistajan ICICI Bankin yhdistymiselle huolimatta joidenkin pienosakkeenomistajien vastustuksesta. Osakasäänestyksen tuloksen mukaan 71,9 % osakkeenomistajien äänistä annettiin ehdotuksen puolesta sulauttaa ICICI Securities ICICI Bankiin listalta poistamisen jälkeen.

Huhtikuun 10. päivänä vähemmistöosakkeenomistaja Quantum Mutual Fund vastusti ICICI Securitiesin ja emoyhtiön ICICI Bankin yhdistämissuunnitelmaa ja sanoi, että se on ”virheellinen ja täynnä säännönvastaisuuksia” ja vaikuttaa kielteisesti välitysyrityksen vähemmistöosakkaisiin.

Samankaltaiset artikkelit