RBI määrää rangaistuksen SBI:lle, Indian Bankille, Punjab & Sind Bankille

rbi

Reserve Bank ilmoitti maanantaina, että se on määrännyt seuraamuksia kolmelle valtion omistamalle pankille, mukaan lukien SBI ja Indian Bank, erilaisten sääntelynormien rikkomisesta.

Intian valtionpankille on määrätty 1,3 miljoonan rupian sakko, koska se ei ole noudattanut tiettyjä RBI:n antamia ohjeita ”Lainat ja ennakot – Lakisääteiset ja muut rajoitukset” ja ”Guidelines on Management of Intra-Group Transactions and Exposures” , se sanoi lausunnossaan.

Toisessa tiedotteessa RBI sanoi, että Indian Bankille on määrätty 1,62 miljoonan Rs:n sakko, koska se on rikkonut tiettyjä ohjeita ”Lainat ja ennakot – lakisääteiset ja muut rajoitukset”, KYC ja ”Reserve Bank of India (talletusten korko). Ohjeet, 2016.

Punjab & Sind Bankille määrättiin 1 miljoonan rupian rahallinen sakko, koska se ei noudattanut tiettyjä tallettajien koulutus- ja tietoisuusrahastojärjestelmän määräyksiä.

RBI on myös määrännyt Fedbank Financial Services Limitedille 8,80 lakhin sakon, koska se ei ole noudattanut tiettyjä NBFC-petosten valvontaa koskevien ohjeiden määräyksiä.

RBI kuitenkin lisäsi, että pankeille ja NBFC:lle määrätyt seuraamukset perustuvat säännösten noudattamisen puutteisiin, eikä niillä ole tarkoitus vaikuttaa niiden asiakkaidensa kanssa tekemien transaktioiden tai sopimusten pätevyyteen.

Samankaltaiset artikkelit