CyberPeace ja BSI Learning Institute Australia tekevät yhteistyötä kyberturvallisuusohjelman käynnistämiseksi

This event took place at the Hotel Taj Mahal, New Delhi, as per the press release

CyberPeace käynnisti yhteistyössä BSI Learning Institute Australian kanssa Indian-Australian Qualifications Cybersecurity -ohjelman kansainvälisenä rauhanpäivänä. Tämä tapahtuma pidettiin Hotel Taj Mahalissa New Delhissä lehdistötiedotteen mukaan.

Kala Philip, BSI Learning Australian toimitusjohtaja, Catherine Gallagher, kaupallinen ministeri, Austrade-South Asian johtaja ja majuri Vineet Kumar, CyberPeacen perustaja, maailmanlaajuinen presidentti puhuivat avajaisseremoniassa. Panelisteihin kuuluivat Etelä-Aasian ministerineuvos Mathew Johnston (koulutus ja tutkimus), tohtori Tripta Thakur, pääjohtaja, NPTI, Intia, John Foley, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Intian kyberohjelman johtaja, EY ja Shrikant Sinha, toimitusjohtaja, TASK , Telangana, Intia.

”Olemme iloisia voidessamme paljastaa yhteistyömme BSI Learningin kanssa tänä kansainvälisenä rauhanpäivänä. Tuomme australialaisen kyberturvallisuuden asiantuntemuksen Intian ovelle ja annamme sen nuorille ja kokeneille ammattilaisille mahdollisuuden sukeltaa globaalille kyberlahjakkuusareenalle. Yhdessä ne vahvistavat kyberpuolustusta ja -turvallisuutta 22 maassa. Yhdessä luodaksemme digitaalisesti turvallinen huominen tuleville sukupolvillemme,

CyberPeace – BSI Learning Indian-Australian Cybersecurity Qualifications -ohjelman paneeli aiheesta ”Globaalien kyberturvallisuuden osaamispolkujen valjastaminen, juurruttaminen ja edistäminen” käsitteli strategioita ja aloitteita digitaaliajan vakavimpien huolenaiheiden ratkaisemiseksi integroimalla teknologian nopean laajentumisen ja maailmamme jatkuvasti lisääntyvän yhteyden Lehdistötiedotteessa mainittiin, että kyberturvallisuus on noussut keskeiseksi huolenaiheeksi hallituksille, organisaatioille ja yksityishenkilöille.

Tänä kansainvälisenä rauhanpäivänä BSI Learning and CyberPeace on tuonut Australian kyberturvallisuustutkinnot Intiaan kouluttaakseen nuoria maailmanlaajuisesti tunnustetuissa ohjelmissa, jotta he voivat olla osa tulevaisuuden kyberlahjakkuuksia paitsi Intiassa, myös 21 muussa maailman maassa. Tämä on informaatiosodan ja organisaatioidemme, asiakkaidemme, haavoittuvien yhteisöjen ja lasten suojelemisen aikakautta – se vaatii kollektiivista älykkyyttä ja yhteistyötä molempien maidemme välillä.

Samankaltaiset artikkelit