Pitäisikö sinun valita Balanced Advantage Funds? Selvittää

Mutual Fund Investment: Should you opt for Balanced Advantage Funds? Find out

Covid-kausi oli täynnä epävarmuutta. Lukituksen alkaessa kukaan ei tiennyt, kuinka tulevaisuus ratkeaa. Negatiivisia uutisia tuli jatkuvasti, mikä piti meidät huolissaan. Olen varma, että monet teistä ovat käyneet läpi noita ahdistuksen hetkiä.

Kun asiat normalisoituivat, halusimme kaikki seurustella, lomailla kostonhimoisesti ja palata töihin. Ajan myötä säilytimme mahdollisuuden työskennellä kotona tai toimistossa. Huomasimme, että jotkut kollegat nauttivat hybridimallien joustavuudesta.

Mitä merkitystä tällä on sijoittamisen kannalta? Olemme nähneet hybridityöelämän edut. Se antaa meille enemmän aikaa intohimojemme harjoittamiseen ja perheen kanssa viettämiseen.

Mitä hybridirahastot tekevät? He sijoittavat oman pääoman ja velan sekoitukseen. Hybridirahastoissa on luokka nimeltä Balanced Advantage Funds. Balanced Advantage Funds -rahastot säätelevät varojensa allokaatiota oman pääoman ja korkotuoton välillä kaavan perusteella. Jos esimerkiksi arvostuksia venytetään, malli vähentää osakeriskiä. Toisaalta, jos osakemarkkinoiden arvostukset ovat houkuttelevia pitkän aikavälin keskiarvojen perusteella, malli lisää osakeriskiä.

Joten se toimii melkein sitä tyypillistä inhimillistä taipumusta vastaan ​​tulla markkinoille, kun osakkeet ovat kalliita, ja poistua, kun osakkeet ovat alennettuja. Balanced Advantage Funds yrittää saavuttaa tämän automaattisesti. He laskevat markkinoiden tasot ja vertaavat sitä pitkän aikavälin historialliseen keskiarvoon seuraamansa tekijän perusteella ja säätävät rahaston osake- ja korkotuloja automaattisesti ilman sinun puuttumistasi.

Muistatko vanhan mainoksen suositusta pyörästä, jossa on iskulause – täytä, sulje, unohda se? Balanced Advantage Funds -rahastot voivat tarjota sijoittajille saman mukavuuden.

Jos et halua ymmärtää ja seurata kaikkea osake- ja korkosijoittamiseen liittyvää ammattikieltä (korkokurssi, inflaatio, arvostukset, makro), voit valita Balanced Advantage Funds -rahaston. Hybridirahastot antavat sinulle tämän vapauden. Saat osakkeiden ja korkosijoitusten näkyvyyttä, ja rahastonhoitaja päättää varojen allokaatiosta.

Intialaiset sijoittajat ovat alkaneet ymmärtää Balanced Advantage Funds -rahastojen etuja ja ryntäävät tähän kategoriaan.

Tasapainoiset eturahastot ovat:

  • Seitsemännellä sijalla hallinnoitavien nettovarojen luettelossa: Rs 2,09 lakh crore
  • 15. sijalla folioiden lukumäärässä: 43,20 lakh foliota
  • Neljännellä sijalla nettotuonnissa elokuussa: 3 616 miljoonaa rupiaa

(Lähde: AMFI, elokuu 2023)

Lopuksi voidaan todeta, että kuinka suuri prosenttiosuus portfoliostasi sinun tulisi kohdentaa BAF:ille, riippuu tavoitteistasi, aikahorisontistasi ja tavoitteistasi. Minun neuvoni on löytää itsellesi hyvä neuvonantaja, johon voit luottaa. Neuvoja voi auttaa sinua selvittämään elämäsi tavoitteesi, käytettävissäsi olevan aikakehyksen ja varat, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on kirjoittajan henkilökohtainen mielipide. Lukijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä rahoitussuunnittelijaan ennen sijoitusten tekemistä.

Samankaltaiset artikkelit