SEC ajoitti Spot Bitcoin ETF -sovellusten tuomion uudelleen

Reportedly, SEC postponed many spot Bitcoin ETF applicants in August, 2023

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea (SEC) on lykännyt siirtymistään spot-Bitcoinin pörssirahastojen (ETF) ehdotuksiin yhdessä BlackRockin kanssa. Cointelegraphin mukaan päätös on tehty hallituksen odotetun sulkemisen vuoksi.

Cointelegraphin mukaan myös Bitwisen, Valkyrien ja Invescon Bitcoin ETF -sovellukset kohtasivat takaiskun SEC:n päätöksestä johtuen. James Seyffart, ETF-analyytikko, Bloomberg, totesi blogikirjoituksessaan, että myös VanEckin, WisdomTreen ja Fidelityn sovellukset kohtaavat takaiskun SEC:n kutsun vuoksi. Ymmärrettyjen tietojen mukaan lykkäys on saapunut kaksi viikkoa ennen suunniteltua toista määräaikaa monille hakemuksille, koska SEC:n kutsua odotetaan 16.-19.10.2023 mennessä.

Cointelegraphin tietojen perusteella Seyffart korosti, että viivästykset johtuvat ennustetusta Yhdysvaltain hallituksen ”sulkemisesta”, jonka odotetaan tapahtuvan 1. lokakuuta 2023. Tämän kehityksen uskotaan aiheuttavan sekasortoa maan rahoitus- ja liittovaltioviranomaisille. Kongressin jaostot edustajainhuone ja senaatti eivät ole päässeet sopimukseen erilaisista hallituksen asioiden rahoituslaskuista, koska kongressin on saatava 12 koko vuoden lakiesitys valtuutettuna 1.10.2023 mennessä.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että SEC lykkäsi monia Bitcoin ETF:n spot-hakijoita elokuussa 2023 ensimmäisen määräajan vuoksi. Lähteet viittaavat siihen, että seitsemän yrityksen kolmas kierros on tammikuussa 2024, mikä saattaa myös toteutua viiveellä. SEC:n odotetaan tekevän viimeisen kutsun maaliskuuhun 2024 mennessä.

Samankaltaiset artikkelit