Shriram Housing tekee yhteistyötä IFC:n kanssa edulliseen vihreään lainaan

green housing

Shriram Housing Finance on tehnyt yhteistyötä International Finance Corporationin (IFC) kanssa tuodakseen markkinoille edullisen vihreän asuntolainatuotteen itse rakennettuihin koteihin. IFC on Maailmanpankin jäsen.

Hankkeessa hyödynnetään IFC:n huippuosaamisen suunnittelussa tehokkaampaa sertifiointityökalua edullisen omarakentamisen segmentin asiakkaille ja vaikutusten seurantatyökalua vihreiden kohtuuhintaisten asuntojen raportointiin.

Hankkeessa otetaan käyttöön IFC:n Excellence in Design for Greater Efficiency (EDGE) -sertifiointityökalu kohtuuhintaisten itserakentamisen segmenttien asiakkaille ja vaikutusten seurantatyökalu (CAFI) vihreiden kohtuuhintaisten asuntojen raportointiin.

IFC tarjoaa asuntorahoitusyhtiön tiimeille koulutusta ja valmiuksien kehittämistä EDGE-ohjelmiston periaatteista ja sovelluksista, standardeista ja sertifiointijärjestelmästä.

EDGE-sertifikaatti auttaa yritystä tunnistamaan kodit, jotka keskittyvät vähentämään ympäristöjalanjälkeään vähintään 20 prosentin säästöllä energiaa, vettä ja energiamateriaaleja, sanottiin tiistaina julkaistussa lehdistötiedotteessa.

Koulutus tukee asuntorahoitusyhtiötä vihreiden omakotitalojen rakentamisen edistämisessä potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa ja vihreiden komponenttien arvioinnissa rakennetuissa yksiköissä vihreän sertifioinnin saamiseksi.

”Uskomme, että elinkustannusten nousun myötä energiatehokkaat kodit ovat tie eteenpäin. IFC:n kanssa tehdyn kumppanuuden avulla aiomme rakentaa perustan mahdolliselle omavaraiselle asuntorahoituksen ekosysteemille ilmastoälykkäille ja kohtuuhintaisille kodeille”, toimitusjohtaja Ravi Subramanian sanoi.

Samankaltaiset artikkelit