HDFC Bank lanseeraa kolme digitaalista maksutuotetta UPI:lle

hdfc bank

HDFC Bank on lanseerannut kolme digitaalista maksutuotetta yhtenäisellä maksuliittymällä (UPI).

Nämä tuotteet ovat UPI 123Pay: Maksu IVR:n (Interactive Voice Response) kautta, UPI-laajennuspalvelu kauppiastapahtumia varten, AutoPay QR-koodeilla. UPI 123Payn avulla käyttäjät voivat suorittaa maksuja puhelun avulla ilman Internet-yhteyttä tai älypuhelinta.

UPI Plug-In Servicen avulla asiakkaat voivat vaihtaa kauppias- ja maksusovellusten välillä UPI-maksuja tehdessään. AutoPay on QR mahdollistaa toistuvat maksut UPI QR:n kautta ja pyrkii muuttamaan erilaisia ​​käyttötapauksia, kuten OTT-alustoja, äänitilauksia, uutiskirjeitä ja muita digitaalisia tilauspalveluita.

HDFC Bankin ilmoitus tulee samana päivänä, kun sen osake laski 4 % sen jälkeen, kun Nomura Holdings alensi osakkeen ”Osta” -luokituksen ”neutraaliksi” emoyhtiöltä siirretyn liiketoiminnan alentuneen tarkistuksen vuoksi. Äskettäin analyytikoille maanantaina antamassaan esityksessä HDFC Bank sanoi, että se arvosti emoyhtiönsä nettovarallisuuden 1,12 biljoonaan rupiaan heinäkuussa, mikä on noin 16 % pienempi kuin sen maaliskuussa raportoitu luku.

Oikaisu johtui Intian GAAP-kirjanpitosääntöihin perustuvasta arvostuksesta ja fuusioihin liittyvistä vaatimustenmukaisuudesta.

Yleisesti ottaen analyytikot odottavat HDFC Bankin nettokorkomarginaalin laskevan jyrkästi vuosina 2023-24 (huhti-maaliskuu) ylimääräisen likviditeetin vuoksi.

”24 tilikauden suorituskyky vaimenisi NIM:n jyrkän laskun vuoksi. Kuitenkin, kun HDFCL:n korkeat kustannusvastuut korvataan FY24-26E:n aikana, NIM parantuisi, mikä johtaa todennäköisesti terveisiin tuloihin CAGR, välitysyritys Prabhudas Lilladher sanoi tuoreessa raportissa.

Samankaltaiset artikkelit