Painopiste: Kasvu elpyy 25. tilikaudella; Edistää asteittaisia ​​ponnisteluja kasvumoottoreiden stimuloimiseksi

Mphasis

Isännöimme Mphasisin MD ja toimitusjohtajaa Nitin Rakeshia sen arvostetussa lippulaivakonferenssissa, AGIC 2023. Esityksessään hän käsitteli Generative AI:n (LLM:n osajoukko) vaikutuksia liiketoimintaan ja kannibalisaatiovaikutuksia, joita se voi aiheuttaa teknologialle. palvelulinjat.

Lisäksi osallistuimme hiljattain myös Mphasisin (MPHL) analyytikkotapaamiseen. Tärkeimmät palautteet tapaamisesta ovat:

MPHL edistää asteittaista kasvua tehostamalla strategisesti vertikaalisia ja horisontaalisia strategioitaan. Tämä lähestymistapa sisältää omistautuneen ponnistelun potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen ja sitouttamiseen innovatiivisen uuden asiakashankintamoottorin (NCA) avulla. Samalla kun Mphasis on sitoutunut vahvan vertikaalisen läsnäolon luomiseen, se on tehnyt strategisia investointeja. Näillä investoinneilla pyritään kääntämään yritystä kohti asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka siirtyvät tavarapalveluiden toimittamisen ulkopuolelle. Pankki- ja rahoituspalvelusektori (BFS) on edelleen keskeinen toimiala Mphasisille, ja sitä leimaa jatkuva laajentuminen lompakkoosuuden kasvattamisen myötä. Samalla yhtiö suuntaa huomionsa salkun hajauttamiseen pois vahvasta riippuvuudesta pankkisektorista, mikä vähentää keskittymiseen liittyviä riskejä.

On kuitenkin aiheellista huomata, että Mphasisin nykyinen arvostus, jonka arvo on 22x FY25E EPS, näyttää ottavan riittävästi huomioon seuraavan vuoden odotetun tuloskasvun elpymisen. Tämän seurauksena toistamme osakkeen neutraalin kannan, ja tavoitehintamme (TP) 2 250 Rs perustuu 21x FY25E EPS:n kerrannaiseen.

Asiakaslähtöinen strategia tuottaa positiivisia tuloksia

MPHL keskittyy lisäämään asiakkaiden sitoutumista, jotta he omistaisivat täydelliset liiketoimintaratkaisut ja osallistuvat tilisuunnitteluprosessiin sen sijaan, että toimittaisivat vain projektipohjaisia ​​ratkaisuja tarjouspyyntöjen kautta. Yritys uskoo, että se on rakentanut vankat tilien louhinta- ja skaalaustiimejä (Tribes and Squads), jotka osallistuvat monitoimitoimintoihin. Lisäksi vahva GTM-strategia laajentaa näitä tiimejä ja lyhentää myyntisykliä syvemmällä kaivostoiminnalla ja suurten kauppojen käynnistämisellä. NCA:n strategia etenee erittäin hyvin ja yhtiö on onnistunut strategisten logojen käyttöönotossa (mahdollisesti mittakaavassa) ja suurten kauppojen hankinnassa.

BFS on edelleen keskeinen keskittynyt vertikaali

BFS on edelleen MPHL:n ankkuri vertikaali. Aikuisen BFS-vertikaalin ansiosta yritys tutkii muita kehittyviä markkinoita ja etsii suosituksia kymmenen parhaan pankkitilin kautta. BFS on keskeinen toimiala (~50 %) ja se on ajanut suurimman osan ulkomaille siirtämisestä.

Jatkuva marginaalitoimitus useita vipuja taivuttamalla

MPHL:n offshore-valikoima on kokenut merkittävän muutoksen 48 prosenttiin vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä 42 prosentista vuonna 20, mikä kompensoi suurelta osin lisäkustannukset ja tarjosi vakaat katteet viimeisen kahdeksan vuosineljänneksen aikana. Pyramidin rationalisointi, käytön parantaminen ja kasvava offshoring ovat suurelta osin tukeneet marginaalia ja pitäneet sen ohjatun kaistan sisällä.

Gen AI tukemaan ja laajentamaan IT-toimintoja

Rajalla katsottuna johto oli melko optimistinen Generative AI:n vaikutuksista kognitiivisia ja analyyttisiä kykyjä vaativien liiketoimintojen toteuttamiseen ja laajentamiseen. Vuorovaikutteinen kielimalli korvaisi manuaaliset toiminnot, joihin liittyy toistuvia ja arkipäiväisiä tehtäviä, kuten tukipalvelu, yhteyskeskuksen agentit ja iteratiiviset liiketoiminnot.

Vaikka johto osoitti varhaisia ​​merkkejä asuntolainaliiketoiminnan elpymisestä BFS-salkkunsa tulonnäkyvyyden parantuessa, säilytämme osakeluokituksenmme neutraalina Direct-liiketoiminnan lyhyen aikavälin heikkouden vuoksi. Heikkoutta kuitenkin kompensoi parempi keskipitkän aikavälin kasvu vahvojen sopimusvoittojen ansiosta.

Samankaltaiset artikkelit