Cipla nousi uuteen 52 viikon huipulle: Tässä joitain huippuvälitysnäkemyksiä osakkeesta – Markkinauutiset

Cipla Logo

Ciplan osake nousi 8,3 % ja saavutti tuoreen 52 viikon korkeimman 1 425 Rs:n sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti tulostuloksensa joulukuussa päättyneeltä vuosineljännekseltä. Tässä välityksen näkemys yrityksestä:

Välitysyhtiö Jefferies säilyttää Ciplan osakkeen ”Hold”-luokituksen. Välitysyhtiön tavoitehinta on 1 210 rupiaa, mikä on 9 % nousua nykyisestä markkinahinnasta. Jefferiesin arvio osakekohtaisesta tuloksesta 26 FY on 47,4 Rs.

Riskipuolella välitysyhtiö näkee ”hintojen laskun lisääntyvän, gAbraxanen ja gAdvairin julkaisun viivästymisen, Indoren tuontivaroituksen ja Intian liiketoiminnan kasvun hidastuvan. ”

Yhtiö julkisti maanantaina tuloksensa joulukuussa päättyneeltä vuosineljännekseltä. Yhtiö kirjasi 32 prosentin hypyn edellisvuodesta nettotulokseen 1 056 miljardiin ruplaan, mikä oli alle Jefferiesin arvioiden johtuen kertaluonteisesta 190 miljoonan rupian arvonalentumismaksusta. Ciplan liikevaihto oli 6 603 rupiaa, mikä on 14 % enemmän kuin edellisen vuoden vastaavalla neljänneksellä. Se jäi kuitenkin hieman alle edellisen vuosineljänneksen.

StoxBox sanoi, että yhtiön USA:n liiketoiminta ”jatkoi uusien huippujen skaalaamista tuomalla jälleen kaikkien aikojen korkeimman vuosineljänneksen liikevaihdon”.

StoxBox uskoo, että yritys pyrkii rakentamaan perustansa kasvulle tulevina aikoina, joita johtavat: ensinnäkin kroonisten terapioiden huipulla Intiassa; toiseksi eriytetyn putkilinjan laajentaminen Yhdysvaltojen liiketoiminnassa ja hyväksynnän odottaminen yhdelle peptidiomaisuuden lanseeraukselle ja neljälle peptidituotteelle 25. tilikaudella; kolmanneksi Etelä-Afrikan yksityisen liiketoiminnan vahva kysyntä; ja lopuksi johdon odotukset laajentaa yrityksen ulottuvuutta laajemmalle hoitovalikoimalle ja laajemmalle tuotevalikoimalle.

Samankaltaiset artikkelit