L&T:n yksikkö voitti megaurakan Lähi-idässä – Teollisuusuutisia

Larsen & Toubro, L&T, hydrocarbon business unit, L&T Energy Hydrocarbon, LTEH, latest news, top news, business news,

Insinööri- ja infrastruktuurikonserni Larsen & Toubro (L&T) kertoi maanantaina voineensa hiilivetyliiketoimintaansa koskevan megasopimuksen Lähi-idän asiakkaalta. Sen hiilivetyliiketoimintayksikölle L&T Energy Hydrocarbon (LTEH) tehtiin aiesopimus.

Vaikka yritys ei paljastanut sopimuksen tarkkaa kokoa, L&T:n megasopimuksen arvo on noin 10 000 – 15 000 miljoonaa rupiaa. Yhtiö ei myöskään paljastanut asiakkaan nimeä.

Työn laajuus käsittää uuden suuren offshore-alustan suunnittelun, hankinnan, rakentamisen ja asennuksen sekä hylättyjen alueiden integrointityöt olemassa oleviin tiloihin, L&T kertoi tiedotteessa. ”Tämä megatilaus uudelta asiakkaalta vahvistaa maailmanlaajuisen tunnustuksen kyvykkyydestämme ja on tärkeä virstanpylväs offshore-liiketoiminnallemme. Keskitymme edelleen osaamisen kehittämiseen ja ydinmarkkinoiltamme nousevien mahdollisuuksien hyödyntämiseen”, L&T:n kokopäiväinen johtaja ja energiajohtaja Subramanian Sarma sanoi. L&T:n hiilivetyliiketoiminta toteuttaa erilaisia ​​kotimaisia ​​ja kansainvälisiä offshore-projekteja.

Lokakuussa LTEH oli voittanut ultra-mega-sopimuksen toiselta Lähi-idän asiakkaalta. Yritys tekee sopimuksen, jonka arvo on yli 15 000 miljoonaa rupiaa. L&T ei myöskään paljastanut tämän asiakkaan nimeä. Sitä ennen, maaliskuussa, L&T solmi sopimuksen ranskalaisen McPhy Energyn kanssa elektrolyysilaitteiden valmistuksesta ja vihreän vetysektorin mahdollisuuksien kartoittamisesta. L&T panostaa paljon vihreään energiaan ja oli aiemmin ilmoittanut suunnitelmistaan ​​investoida jopa 2,5 miljardia dollaria seuraavan kolmen tai neljän vuoden aikana vihreisiin vety-, aurinko- ja tuulihankkeisiin.

Samankaltaiset artikkelit