Mamaearthin emoyhtiön Honasa Consumerin toisen vuosineljänneksen voitto kasvoi 73,3 prosenttia 29,44 miljoonaan rupiaan, liikevaihto kasvoi 20,9 prosenttia vuotta aiemmasta – Industry News

Mamaearth, Mamaearth Q2 results, Honasa Consumer, profit, revenue, EBITDA, growth, stock market

Honasa Consumer Ltd, suoraan kuluttajille (D2C) tuotemerkkien, kuten Mamaearth, The Derma Co ja BBlunt, emoyhtiö, tuotti keskiviikkona Q2FY24:n voittoa 29,44 miljoonaan rupiaan, mikä on 73,3 prosenttia enemmän kuin toisen kauden 16,99 miljoonaa. FY23 neljännes. Se kirjasi liikevaihdon syyskuussa 2023 päättyneellä vuosineljänneksellä 496,10 miljoonaan rupiaan, mikä on 20,9 prosenttia enemmän kuin 410,49 rupioita 23. tilikauden vastaavalla neljänneksellä. Tämä johtui 27 prosentin volyymien kasvusta vuotta aiemmasta. Yrityksen käyttökate oli 40 miljoonaa ruplaa, 53 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Tämä on yhtiön ensimmäisen vuosineljänneksen tulospäivitys sen osakemarkkinoiden debyyttinsä jälkeen aiemmin tässä kuussa.

Vaikka Mamaearth kuului 15 parhaan BPC-brändin joukkoon vuoden 2022 vähittäismyyntikuluissa, ohittaen monet vanhat tuotemerkit, The Derma Co. saavutti 380 miljoonan Rs:n ARR:n ja Aqualogica, kolmas tuotemerkki, on saavuttanut 180 Rs ARR:n. crore. Ostetut tuotemerkit Dr. Sheths ja Bblunt ovat myös osoittaneet vahvaa kasvua, jotka ovat kasvaneet 30-kertaisesti ja 3-kertaisiksi hankintojen jälkeen, yhtiö sanoi lausunnossaan.

Varun Alagh, Honasa Consumer Ltd:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi: ”Olen ylpeä Q2 ja H1 FY24 tuloksista. Intian kauneusmarkkinat ovat täynnä mahdollisuuksia, ja saamme paljon kuluttajien rakkautta trendikkäisiin innovaatioihimme eri brändeissä. Honasa on pystynyt tuottamaan markkinoita lyöviä kasvuja ja parantamaan jatkuvasti yhtiön kannattavuusportfoliota.

”Liiketoimintamme on kasvanut 33 prosenttia vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla, mikä on 3,8 kertaa Intian FMCG-yritysten mediaanikasvu. Jefferiesin raportin mukaan suurin brändimme Mamaearth on päässyt Intian 15 parhaan BPC-brändin joukkoon ohittaen monet vanhat tuotemerkit. Tuloksemme kasvoivat paljon tulojamme nopeammin, kun H1 PAT kasvoi 1 377 prosenttia 54 miljoonaan. Dr Shethsistä on tullut neljäs Honasan tuotemerkki, joka on päässyt 150 miljoonan klubiin Aqualogican ja Derma Co:n jälkeen. Jatkamme liiketoiminnallemme, kuluttajillemme ja sijoittajillemme annettujen sitoumustemme täyttämistä”, hän lisäsi.

Yhtiön kirjattu volyymi johti myynnin kasvuun yli 27 prosenttia 24. tilikauden toisella neljänneksellä edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. NielsenIQ:n mukaan Honasa Consumer -tuotemerkeillä oli 1 65 937 vähittäismyyntipistettä syyskuussa 2023, mikä merkitsee 47 prosentin kasvua offline-jakelussa vuotta aiemmasta.

Samankaltaiset artikkelit