Bandhan Bank maksaa siviilieläkettä

Bandhan Bank, Bandhan Bank recovery, Bandhan Bank revenue,

Yksityinen lainanantaja Bandhan Bank ilmoitti tiistaina, että Reserve Bank of India (RBI) on nimittänyt sen valtuutetuksi eläkemaksupankkiksi valtiovarainministeriön keskuseläkekirjanpitotoimiston (CPAO) puolesta siviilieläkeläisille.

Pankki integroituu pian CPAO:n toimistoon maksuprosessin käynnistämiseksi, pankki totesi lausunnossaan. Tämä valtuutus oikeuttaa pankin maksamaan eläkkeitä valtionhallinnon työntekijöille siviiliministeriöissä/osastoissa (muissa kuin rautatie-, virka- ja hallintoyksiköissä). puolustus), Delhin kansallinen pääkaupunkialue, unionin aluehallinnot ilman lainsäätäjiä, eläkkeellä olevat High Courtin ja Supreme Courtin tuomarit sekä All India Service Officers.

Tämä järjestelmä kattaa myös eläkkeiden maksamisen entisille parlamentin jäsenille sekä eläkkeiden ja muiden etujen maksamisen Intian entisille presidenteille/varapresidenteille. Debraj Saha, johtaja (julkinen liiketoiminta), Bandhan Bank sanoi: ”Tämä uusi valtuutus on testamentti ihmisten kasvavaan pankkiin luottamiseen. Se antaa meille mahdollisuuden olla keskeisessä roolissa eläkkeiden tehokkaassa maksamisessa eläkeläisille ja edistää heidän taloudellista hyvinvointiaan kultaisina vuosinaan.

Samankaltaiset artikkelit