Bitcoin ETF Exuberance ajaa neljän viikon ”Nothing for Sale” -rallin – Digital Transformation News

US SEC is expected to approve a spot Bitcoin ETF by January 10

Bitcoin kiipeää neljättä peräkkäistä viikkoa, ja digitaalisen tokenin hinta pysyttelee hieman alle 18 kuukauden korkeimman 38 000 dollarin, kun yhä useammat sijoittajat lyövät vetoa siitä, että Yhdysvaltain pörssinoteeratut rahastot, joilla on suurin kryptovaluutta, ovat viranomaisten hyväksynnän partaalla.

”Me viittaamme nykyisiin Bitcoin-ralliin sisäisesti ”ei mitään myytävänä” -rallina, sanoi Stephane Ouellette, FRNT Financialin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Jos pienimmätkin positiiviset uutiset, olivatpa ne liittyvät ETF:ään tai muutoin, Bitcoin näkee hyvin vähän vastustusta kiihtyvyydelle ja sillä on taipumus ”aukkoon”. Dynamiikka kertoo vaikuttavan vahvasta hintapohjasta, jonka Bitcoin on kehittänyt FTX:n jälkeen. Bitcoin nousi perjantaina peräti 2,5 % 37 465 dollariin. Se nousi torstaina 38 000 dollarin hiuksen sisällä, korkein hinta sitten toukokuun 2022. Silloin TerraUSD-stablecoinin romahdus aloitti epäonnistumisten ketjun koko sektorilla, joka huipentui Sam Bankman-Friedin FTX-pörssin romahtamiseen vuosi sitten Huomisesta lähtien.

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean odotetaan hyväksyvän spot Bitcoin ETF:n 10. tammikuuta mennessä Bloomberg Intelligencen analyytikoiden mukaan. Bitcoin on noussut lähes 40 % viimeisten neljän viikon aikana, koska lisääntyvät spekulaatiot, että hyväksyntä on välitön. Eikä se ole vain Bitcoinin ralli, vaan Terran kaltaiset kolhitut kolikot ovat nousseet tänään 66 %, ja FTX:n alkuperäinen token, FTT, on kasvanut 79,8 % CoinGeckon tietojen mukaan. Myös kryptovaluutat näyttävät hyötyvän kehittyvistä talousnäkymistä. Kun osakkeet nousevat ja joukkolainojen tuotot laskevat, halukkuuden riskialttiimpiin omaisuuseriin, kuten kryptoon, nähdään kasvavan.

Bitcoin on edelleen vain noin puolivälissä kohti vuoden 2021 kryptomanian huippua, kun se oli huippunsa lähellä 69 000 dollaria. Bitwise Asset Managementin sijoitusjohtaja Matt Hougan kuitenkin sanoi, että vaikka krypton lyhyen aikavälin ennusteita on vaikea ennustaa, digitaalisen omaisuuden pitkän aikavälin näkymät näyttävät vain positiivisilta. ”Jos katsot seuraavaa vuotta, on vaikea olla todella nousematta krypton ja Bitcoinin suhteen”, Hougan sanoi. – Näemme uusia kaikkien aikojen huippuja

Samankaltaiset artikkelit