Osallistu lohikäärmeeseen vuonna 2024! Mitä tämän vuoden BTC:n puolitustapahtumassa on tarjolla? – Digital Transformation News

BTC price can reach ,300 by April, 2024

Kuten sanonta kuuluu: ”Liian paljon mitään ei tee tyhjäksi”, samaa voidaan ilmeisesti soveltaa myös Bitcoiniin (BTC). Vaikka keskuspankit voivat seurata fiat-valuuttoja, samaa ei voida sanoa kryptovaluutoista, kuten BTC. Varmistaakseen, että BTC:n aiheuttama inflaatio ei nouse, BTC:n puolittaminen tapahtui. Ymmärrettyjen tietojen mukaan BTC:n puolittaminen tarkoittaa BTC:n louhinnan palkkion puolittamista, mikä tapahtuu neljän vuoden välein. ”Uskon, että BTC:n rajallinen luonne tekee siitä arvon säilyttäjän tai digitaalisen kullan, ja tällaisia ​​puolittumistapahtumia on leimannut BTC:n hinnan nousu muutaman kuukauden sisällä. Vaikka BTC:n puolittaminen on perinteisesti ollut nousujohteinen kryptovaluuttamarkkinoilla, meidän on myös otettava huomioon tarjonnan shokin määrän asteittainen väheneminen, joka johtuu tällaisista puolittumistapahtumista”, Kumar Gaurav, lohkoketjuyhtiön Cashaan perustaja ja toimitusjohtaja, kertoi FE TransformX:lle.

BTC:n puolittamistapahtumien aikajana voidaan jäljittää marraskuuhun 2012, jolloin kaivospalkkio alennettiin 50 BTC:stä 25 BTC:hen. Tämän jälkeen toinen BTC:n puolittaminen tapahtui heinäkuussa 2016, jolloin palkinto laski 25 BTC:stä 12,5 BTC:hen, ja toukokuussa 2020 palkintoa pienennettiin 12,5 BTC:stä 6,25 BTC:hen. Vuonna 2024 BTC:n puolittamistapahtuman odotetaan tapahtuvan joko huhtikuussa tai toukokuussa, jolloin kaivospalkkio laskee 6,25 BTC:stä 3,125 BTC:hen. Mediatietojen mukaan BTC:n nykyinen inflaatioaste on lähellä kahta prosenttia, ja sen pitäisi laskea vuoden 2024 BTC:n puolittumistapahtuman jälkeen. Pääkysymys, jonka uskotaan esitettävän, on, mitä vuoden 2024 BTC:n puolitustapahtumalla on varattuna kryptovaluutan sijoittajille? Markkinaasiantuntijat uskovat, että vuoden 2024 BTC:n puolittamistapahtuma on välttämätön vuoden 2022 kryptotalven ja vuoden 2023 talouden deflaation jälkeen. Raporttien mukaan vuoden 2024 BTC:n puolittamistapahtumaa pidetään ratkaisevana, koska se voi tuoda hallinnan BTC:n kokonaismäärään, ja sijoittajat voivat navigoida salkuissaan epävarmoissa taloudellisissa tilanteissa. Uskotaan, että kultasijoittajat suosivat BTC:n puolittamista, koska ne ovat samankaltaisia ​​kuin kullan louhinta, koska se auttaa hallitsemaan tarjontaa. Markkinatutkimus on osoittanut, että BTC:n puolittaminen on hyödyllistä pitkäaikaisille kultasijoittajille, koska sekä BTC että kulta ovat deflaatioita.

”Hidastamalla uusien BTC:iden syntymistä puolittaminen voi varmistaa, että BTC:n tarjonta pysyy rajallisena ja rajoitetaan 21 miljoonaan. Mielestäni yksi tällaisen tapahtuman vaikutuksista on BTC:n inflaatiovauhdin lasku. Mitä tulee hintaan, BTC-hinta oli 8 787 dollaria viimeisen puolittamisen aikaan toukokuussa 2020 ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle, lähes 69 000 dollariin marraskuuhun 2021 mennessä, mikä osoitti 685 prosentin nousua. Näyttää olevan selvää, että BTC:n hinta nousee puolittumisen jälkeen, mutta kuinka paljon se riippuu kysynnästä kyseisellä hetkellä. Asiantuntijat (JP Morgan) ennustavat, että BTC:n hinta kasvaa yli 100 000 dollariin ja saattaa nousta 700 000 dollariin vuoden tai kahden sisällä puolittumistapahtuman jälkeen”, Saravanan Jaichandaran, yksi perustajista ja johtava datatieteilijä, bitsCrunch, lohkoketjuanalytiikkayritys. , korostettu.

Taloudellisten syiden lisäksi myös teknologiset syyt on huomioitu vuoden 2024 BTC:n puolitustapahtumassa, sillä sen avulla kaivostyöläiset voivat parantaa tehokkuuttaan. Jotta kaivostyöläiset pysyisivät kannattavina BTC-kaivospalkkion laskusta huolimatta, vuoden 2024 BTC:n puolittamistapahtuma voi johtaa kaivostilojen kehittämiseen, joilla on lisääntynyt kapasiteetti ja jotka voivat varmistaa energiansäästön. Koska BTC:n kaivosten kokonaismäärä ei voi ylittää 21 miljoonaa, markkinaraportit ovat ilmeisesti pitäneet sitä päätekijänä vuoden 2024 BTC:n puolittamistapahtumassa. Kryptovaluuttatietosivuston CoinCodexin hintaennusteet ovat osoittaneet, että BTC:n hinta voi nousta 49 300 dollariin huhtikuuhun 2024 mennessä, ja hinta-odotukset ovat 84 100 dollaria puolittumisen jälkeen. Kryptovaluuttapörssi BitQuant on maininnut, että BTC voi saavuttaa 250 000 dollarin arvon puolittumistapahtuman jälkeen. Sijoitusalusta Smart Valor on tarjonnut lukuja BTC-hinnan nostamiseen aikaisempien puolitustapahtumien osalta, mikä oli 385 % nousua vuoden 2012 puolittavassa tapahtumassa ja 5 089 % ensi vuonna, eli 142 % nousua. vuoden 2016 puolittava tapahtuma ja 284 prosentin lisäys välittömästi ensi vuonna ja 17 prosentin lisäys vuoden 2020 puolitustapahtumaan ja 559 prosentin lisäys välittömästi ensi vuonna.

Analyytikot ovat ehdottaneet, että vuoden 2024 BTC:n puolittumistapahtuma voi johtaa nousevaan tapahtumasarjaan makrotaloudellisten ja teknologisten tekijöiden taustalla. ”Uskon, että tarkat hintaennusteet puolittamisen jälkeen ovat haastavia tekijöiden monimutkaisen vuorovaikutuksen vuoksi. Sijoittajien tulisi lähestyä puolittumistapahtumaa kattavalla strategialla, jossa otetaan huomioon historialliset mallit, sääntelyn kehitys, teknologian kehitys ja laajemmat markkinaolosuhteet. Monipuolisuus ja kehittyvän kryptomaailman vivahteikas ymmärrys ovat edelleen olennaisia ​​mahdollisten mahdollisuuksien ja riskien hallitsemiseksi”, Sumit Ghosh, Chingari, Web3.0-suoratoistosovelluksen perustaja ja toimitusjohtaja, totesi.

Samankaltaiset artikkelit