Markkinoiden reunat ovat korkeammalla pirteillä vihjeillä, Nifty sulkeutuu 21180:n yläpuolella; joulukuun 14. päivän nousijoihin lukeutuvat Infosys, Tech Mahindra ja LTIMindtree, kun taas Media-osakkeet tärkeimpien häviäjien joukossa – Market News

Share market closing bell

Torstain kaupankäyntisession nousevassa käänteessä osakkeiden vertailuindeksit osoittivat vahvaa kehitystä. NSE Nifty 50 nousi 1,23 % ja asettui 21 182,70:aan, kun taas BSE Sensex nousi 929,60 pistettä ja päätyi 70 514,20:aan. Päivänsisäisessä kaupankäynnissä Nifty 50 saavutti ennätyskorkean 21 210,90:n 1,35 prosentin nousulla, ja Sensex lisäsi 1018 pistettä saavuttaen huippunsa 70 602,89:ssa.

”Markkinat jatkoivat ylenpalttistaan ​​ja saavuttivat uuden huipun Federal Reserven myrskyisissä kommenteissa, mikä merkitsi ainakin kolmea koronlaskua vuonna 2024. Lisäksi Yhdysvaltain joukkolainojen jyrkkä lasku paransi sijoittajien luottamusta. Intian BKT-ennusteen parantaminen, öljyn maailmanmarkkinahintojen halpeneminen ja RBI:n päätös hidastaa inflaatio tavoitetasolle johtivat laaja-alaiseen ralliin kiinteistön ja IT:n paremmalla menestyksellä”, sanoo Geojitin tutkimusjohtaja Vinod Nair. Rahoituspalvelut.

Laajemmat indeksit asettuivat korkeammalle Midcap-osakkeiden johdolla. Bank Nifty -indeksi nousi 640,5 pistettä eli 1,36 % ja asettui 47 732,30:aan. Kiinteistö- ja IT-osakkeet nousivat muiden toimialaindeksien joukossa ja selviytyivät kumpikin yli 3 prosentin nousulla. Myös rahoituspalvelu-, yksityispankki-, öljy- ja kaasuosakkeet nousivat kumpikin yli 1 %, kun taas Median, Terveydenhuollon ja Kestokulutushyödykkeiden osakkeet laskivat.

Infosys, Tech Mahindra, LTIMindtree, Wipro ja HCL Tech olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia olivat Power Grid Corporation of India, HDFC Life Insurance Company, Nestle India, Cipla ja JSW Steel.

Volatiliteettiindeksi (India Vix) päätyi 2,11 prosenttiin.

Ajit Mishra, Religare Brokingin teknisen tutkimuksen johtaja, huomautti, että markkinat palasivat nousuun hengähdystauon jälkeen ja nousivat yli prosentin seuraten myönteisiä maailmanlaajuisia vihjeitä. Yhdysvaltain vakaat markkinat saivat aikaan Niftyn eron, joka vahvistui edelleen istunnon edetessä. Kaikki avainsektorit osallistuivat ralliin, jossa IT, pankki- ja kiinteistöalat olivat eniten voittajia. Myös laajemmat indeksit nousivat 0,9–1,3 %:n välillä. ”Yhdysvaltalaiset kiinteät indeksit saattavat jatkaa hankautumista markkinoillamme ja katselemme nyt 21 500:aa Niftyssä. Toistamme, että suosittelemme pankki- ja IT-alan pääaineita ja suosittelemme pysymään valikoivana muissa. Vaikka midcap- ja smallcap-paketti on myös linjassa muutoksen kanssa, kauppiaiden tulee olla erityisen varovaisia ​​​​osakkeiden valinnassa yliostettujen olosuhteiden vuoksi”, Ajit Mishra lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit