Indus Towers nousi sen jälkeen, kun Bharti Airtel, SBI-sijoitusrahasto osti kumpikin yli 1 prosentin osuuden

Vodafone Group sells 18% stake of Indus Towers, Airtel buys 1% stake

Indus Towersin osakkeet nousivat sen jälkeen, kun SBI Mutual Fund ja Bharti Airtel ostivat kumpikin yli 1 %:n osuuden tiistaina tehdyllä lohkokaupalla. Osake nousi 1,30 % ja saavutti päivän korkeimman 339 Rs:n NSE:ssä.

Brittiläinen teleoperaattori keräsi myynnistä 15 300 miljardia rupiaa, joka käytetään Vodafonen olemassa olevien lainanantajien maksamiseen Vodafonen intialaisista varoista vakuutena olevien 1,8 miljardin euron pankkilainojen osalta.

Ostajista SBI Mutual Fund ja Bharti Airtel nousivat tärkeimmiksi ostajiksi. SBI Mutual Fund osti 3,6 miljardia osaketta, mikä vastaa 1,3 prosentin osuutta, hintaan 311,40 rupiaa osakkeelta.

Yhteensä 1121 miljoonaa ruplaa. Bharti Airtel osti 2,7 miljardia osaketta, mikä edustaa 1 prosentin osuutta, hintaan 320 rupiaa osakkeelta, mikä on 864 miljoonaa rupiaa. Tämä osto nostaa Bharti Airtelin osuuden Indus Towersista lähes 49 prosenttiin.

Sen sijaan merkittävässä kaupassa NSE:ssä Vodafone Group Plc luovutti 48,47 miljardia osaketta, mikä vastaa 18 prosentin osuutta Indus Towersista nopeutetulla kirjarakennustarjouksella.

Pörssitiedot eivät antaneet täydellistä listaa ostajista, mutta markkinalähteiden mukaan ostoissa oli mukana useita suuria pääomasijoitusyhtiöitä. Mediatietojen mukaan sijoituspalveluyritykset Stonepeak ja I-Squared Capital olivat osoittaneet kiinnostusta osakkeiden hankintaan.

Ennen osuuden myyntiä Vodafone omisti 21,05 % Indus Towersista, jotka kaikki oli pantattu. Kaupan jälkeen Vodafone omistaa 82,5 miljoonaa osaketta, mikä vastaa 3,1 %:n omistusosuutta Indus Towersista.

Aluksi tiistaina julkaistu termilomake osoitti, että Vodafone aikoi myydä noin 9,94 % osuudestaan ​​Indus Towersissa. Keskiviikkoaamuun mennessä tarjottuja osakkeita kuitenkin tarkistettiin ja suurennettiin sijoittajien lisääntyneen kysynnän vuoksi.

Vodafone Idean osakekurssi viimeisen vuoden aikana

Osakekehityksen osalta Vodafone Idea kohtasi ristiriitaisia ​​tuloksia. Osake on viimeisen kuukauden aikana tuottanut kiitettävän 22,73 %:n tuoton, mikä osoittaa sen vakauden ja kasvupotentiaalin. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on nähty vieläkin vaikuttavampia tuloksia, huomattavan 26,95 prosentin kasvulla.

Vuodesta tähän päivään asti luvut pysyivät negatiivisina, mikä tarkoittaa -2,18 %:n laskua. Viimeisten 12 kuukauden aikana osake on kuitenkin yli kaksinkertaistunut ja tuottanut 124 %, mikä korostaa sen kestävyyttä pitkällä aikavälillä.

Osakekehityksen kannalta Indus Towersin osakkeet ovat osoittaneet positiivista tuottoa useilla aikajaksoilla. Osake on viimeisen kuukauden aikana antanut kiitettävän 1 %:n tuoton, mikä osoittaa sen vakauden ja kasvupotentiaalin. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on nähty vieläkin vaikuttavampia tuloksia: merkittävä nousu 87,07 %, mikä viittaa vahvaan nousuun.

Vuodesta tähän päivään mennessä Indus Towersin osakkeet ovat nousseet 66,68 %, mikä vahvistaa osakkeen positiivista vauhtia kuluvalla tilikaudella. Laajemmin katsottuna osake on tuottanut vaikuttavaa, yli 109,19 %:n tuottoa viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä korostaa sen jatkuvaa kasvua ja houkuttelevuutta sijoittajille.

Bharti Airtelin osakekurssi viimeisen vuoden aikana

Osakekehityksen osalta Bharti Airtelin osakkeet ovat osoittaneet positiivista tuottoa useilla aikajaksoilla. Osake on viimeisen kuukauden aikana antanut kiitettävän 3,02 %:n tuoton, mikä osoittaa sen vakauden ja kasvupotentiaalin. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on nähty vieläkin vaikuttavampia tuloksia: merkittävä nousu 42,55 %, mikä viittaa vahvaan nousuun.

Vuodesta tähän päivään mennessä Bharti Airtelin osakkeet ovat nousseet 36,71 %, mikä vahvistaa osakkeen positiivista vauhtia kuluvalla tilikaudella. Laajemmin katsottuna osake on tuottanut vaikuttavaa, yli 66,62 %:n tuottoa viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä korostaa sen jatkuvaa kasvua ja houkuttelevuutta sijoittajille.

Samankaltaiset artikkelit