Golfkentän laajennustie ja Dwarka Expressway: Gurugramin kiinteistöjen suuren kysynnän hotspotit

Golf Course Extension Road & Dwarka Expressway: Hotspots of high real estate demand in Gurugram

Intian kiinteistösektorilla on ollut huomattava kysynnän ja transaktioiden nousu parin viime vuoden aikana. Sektori, joka kamppaili korkean ennen COVIDin varastotasoista, kohtaa nyt toisenlaisen skenaarion, jossa tarjonta on rajoitettua monissa korkean kysynnän kaupungeissa ja kaupunginosissa. Näistä Gurugram erottuu kaupunkina, joka todistaa kysynnän kasvua koko asuinrakennuksien kirjolla, joka sisältää edullisia ja luksusvaihtoehtoja, itsenäisiä taloja, kerroksia ja tontteja.

Tuoreet Magicbricksin tiedot paljastavat, että Gurugram on kokenut vaikuttavan 28,9 prosentin kiinteistöjen kysynnän vuosineljänneksen kasvun (QoQ), mikä ylittää kansallisen 10,4 prosentin keskiarvon. Tämä kysynnän nousu johtuu suurelta osin Gurugramin kasvavasta asemasta kaupallisena ja teknologisena keskuksena, joka houkuttelee huomattavan määrän työvoimaa etsimään laadukkaita asumisratkaisuja. Gurugram on vakiinnuttanut asemansa luksusasuntojen ensisijaisena kohteena, ja useat keskeiset tekijät ovat lisänneet sen asemaa tässä segmentissä.

Erityisesti Gurugramissa kysynnän painopisteitä ovat pääasiassa Golf Course Extension Road ja Dwarka Expressway. Kasvavan kysynnän vuoksi lukuisat rakennuttajat valmistautuvat esittelemään kiinteistöprojekteja joko lähitulevaisuudessa tai tulevan juhlakauden aikana hyödyntääkseen tilaisuuden.

Golf Course Extension Road houkuttelee kiinteistöjen ostajia ja sijoittajia strategisen sijaintinsa ja tasokkaiden mukavuuksiensa ansiosta. Tämä tie tarjoaa saumattomat yhteydet tärkeimpiin yrityskeskuksiin ja vapaa-ajankohteisiin. Sen houkuttelevuutta lisää se, että se on lähellä vakiintunutta sosiaalista ja kaupallista infrastruktuuria sekä sen maine ensiluokkaisena asuinalueena. Alueen hyvin suunniteltu kaupunkikehitys, viheralueet ja luksusasuntovaihtoehdot lisäävät sen suurta kysyntää.

Anant Raj Limited, pörssilistattu kiinteistöyhtiö ja merkittävä kehittäjä NCR-alueella, omistaa merkittävän maapankin Extended Golf Course Roadin varrella. Yhtiö valmistautuu esittelemään luksusasuntovaihtoehtoja tänä marraskuussa juhlakauden mukaisesti.

Aman Sarin, Anant Raj Ltd:n johtaja ja toimitusjohtaja, sanoo: ”Kysyntä ja mahdollisten asunnonostajien tiedustelut ovat kasvaneet huomattavasti viime vuosineljänneksen aikana. Ostajat etsivät aktiivisesti huipputason asuinrakennuksia eri puolilta kaupunkia. Erityisesti Golf Course Extension Road on noussut erinomaiseksi valinnaksi niille, jotka ovat kiinnostuneita huippuluokan ja ylellisistä asuinkiinteistöistä.

”Meillä on tällä hetkellä vakiintunut 200 hehtaarin integroitu asuinalue, nimeltä ”Anant Raj Estate”, joka sijaitsee Golf Course Extension Roadilla, Sector 63A, Gurugram. Tämä on integroitu kehitys, jossa yritys tarjoaa kaikentyyppisiä koteja, olipa kyseessä luksushuviloita, ylellisiä kerrostaloja, itsenäisiä kerroksia, täysin kalustettuja huviloita ja itsenäisiä tontteja sekä yhteisön tontteja, kerhotaloja, kouluja, lääketieteellisiä tiloja ja kaupallisia / vähittäiskauppatiloja ”, Sarin lisäsi.

Ishaan Singh, Advance India Project Limited (AIPL) Groupin johtaja, toinen kiinteistökehittäjä, jolla on merkittävä asema useilla kiinteistösegmenteillä, mukaan lukien A-luokan toimistotilat, vähittäiskauppa ja asuminen Golf Course Extension Roadilla, sanoo: ”Tällä paikkakunnalla on epäilemättä sementoi sen maineensa erinomaisena sijaintina, kiinnittäen huomiota sekä asuin- että liikekiinteistöalalla. Tällä eloisalla alueella kukoistaa runsas kokoelma tasokkaita asuinhankkeita, huippuluokan A toimistotiloja ja vilkkaita kauppakeskuksia. Vaikka useat hankkeet ovat jo valmiit ja täysin toiminnassa, monet muut etenevät tasaisesti rakentamisen eri vaiheissa, mikä lupaa vieläkin dynaamisempaa kasvua.

Sekä asuin- että liiketilojen kysyntä on kovaa Golfkentän laajennustien varrella. ”Viime vuosien aikana A-luokan toimistotilojen kysyntä on kasvanut huomattavasti ja kävijämäärät ovat kasvaneet huomattavasti korkean tason kauppakeskuksessa. Tämän trendin odotetaan jatkavan nousuaan vahvistaen entisestään alueen näkyvyyttä ja houkuttelevuutta kukoistavana kiinteistöalana”, Singh lisää.

Vaikka Golf Course Extension Roadilla on suhteellisesti korkeampi tasoisten ja luksuskiinteistöjen kysyntä ja tarjonta, samanlainen suuntaus on havaittavissa Dwarka Expresswaylla. On kuitenkin syytä huomata, että myös Dwarka Expresswaylla on lukuisia vaihtoehtoja keskisegmentin asuntoprojekteihin.

Yksi Dwarka Expresswayn tärkeimmistä nähtävyyksistä on, että se yhdistää Gurugramin Delhin pääkaupunkiin ja tarjoaa erinomaiset yhteydet asukkaille. Tämä 18 kilometriä pitkä alue tarjoaa erinomaiset yhteydet Indira Gandhin kansainväliselle lentokentälle, mutta tarjoaa myös helpon pääsyn näkyville liike-elämän keskuksille, joten se on ihanteellinen paikka ammattilaisille, jotka etsivät ylellisiä asuntoja.

“Dwarka Expresswaystä on tullut kiinteistökehittäjien magneetti, koska se on liitetty saumattomiin avainalueisiin, kuten Sohna Roadiin, Golf Course Extension Roadiin ja Manesariin. Uusia projekteja, joissa on huipputekninen infrastruktuuri ja modernit mukavuudet, julkistetaan, jotta alueen valtava potentiaali Delhi-NCR:n tuottoisimpana mikromarkkinana voidaan hyödyntää”, sanoo Rahul Purohit, Square Yardsin kansallinen myyntijohtaja.

”Kaiken kaikkiaan Dwarka Expressway on asunnonostajien ilo, varsinkin niille, jotka haluavat asettua seuraavien 3-5 vuoden aikana”, lisää Purohit.

Lukuisat lähialueen kehittäjät jakavat Purohitin tunteet ja ovat vahvasti optimistisia Dwarka Expresswayn lupaavan kasvun suhteen. Heidän yhteinen luottamusnsa korostaa potentiaalia merkittäviin kehitys- ja investointimahdollisuuksiin tällä alueella.

Mohit Jain, toimitusjohtaja, Krisumi Corporation, sanoo: ”Kysyntä on jo huipussaan näillä mikromarkkinoilla, joten kehityskaari on valmis vielä jyrkemmälle nousulle. Tämän vauhdin odotetaan voimistuvan huomattavasti, kun pikatien loppuvaihe ja yhdysväylät valmistuvat ja ovat julkisesti saavutettavissa. Dwarka Expressway nousee potentiaalisena keskuksena, joka lupaa vertaansa vailla olevaa saavutettavuutta ja vaurautta niin asukkailleen kuin sijoittajilleenkin.

Ravi Aggarwal, toimitusjohtaja, Signature Global (India) Ltd, sanoo: ”Strategisesti edullisen asemansa ja saumattomien yhteyksiensä ansiosta Gurugramin, Indira Gandhin lentokentän, muiden pikateiden ja Delhin avainalueille Dwarka Expressway on poikkeuksellisen houkutteleva. vaihtoehto asunnon ostajille ja sijoittajille.”

”Sen poikkeuksellinen sijainti yhdistettynä liitäntäkykyyn tekee siitä erinomaisen valinnan. Lisäksi laaja valikoima kiinteistövaihtoehtoja lisää sen vetovoimaa sekä asunnonostajien että sijoittajien kannalta ja takaa monipuoliset mahdollisuudet”, Aggarwal lisää.

Vankka kysyntä ei rajoitu asuntosektorille; se ulottuu myös vähittäis- ja kaupallisiin segmentteihin. Sekä liike- että liiketilat lähistöllä ovat saamassa kiinnostusta sijoittajien keskuudessa, ja kysyntä kasvaa merkittävästi.

Vinod Rajpaul, toimitusjohtaja, Ocus Group, sanoo: ”Koska väestövirta jatkuu ja huomattavan määrän ihmisiä ennustetaan siirtyvän tälle sektorille tulevina vuosina, korkealaatuisten liike- ja liiketilojen kysynnän odotetaan kasvavan. Vilkassilmäiset sijoittajat hyödyntävät jo tätä kasvavaa mahdollisuutta, mikä johtaa kysynnän kasvuun. Ocus Medley -projektissamme sektorilla 99 olemme saaneet merkittävää vetovoimaa, kun olemme vuokranneet useille vähittäismyyntipisteille ja arvostetuille ruokaketjuille, kuten Pizza Hutille, KFC:lle ja Bikanerwalalle.

Tällä hetkellä toimistovuokrat ovat alempana alueen jatkuvan kehityksen ja asukasvirtojen vuoksi. Yritykset kuitenkin tiedostavat mahdollisuudet saada aikaisin muuttajaetu suotuisan vuokran, strategisen sijainnin ja pitkäaikaisten vuokrasopimusten turvaamisen kautta.

”Vähittäiskaupan lisäksi toimistotilojen kysynnän kasvu on havaittavissa. Tällä hetkellä vuokrat tällä alueella ovat verrattain alhaisemmat kuin muissa A-luokan toimistoissa Gurugramissa. Yritykset etsivät pitkäaikaisia ​​vuokrasopimuksia näillä edullisilla vuokrahinnoilla hyödyntäen potentiaalia saada huomattavia voittoja näillä dynaamisilla mikromarkkinoilla”, Rajpaul sanoo.

Näin ollen alan asiantuntijoiden mukaan, jos aiot ostaa omaisuutta joko henkilökohtaiseen asumiseen tai sijoitukseen, erityisesti Gurugramissa, nämä kaksi paikkaa ovat ehdottomasti harkitsemisen arvoisia.

Samankaltaiset artikkelit