Bitget päivittää Know Your Customer -vaatimukset

Bitget is a Seychelles-based cryptocurrency exchange

Bitget, Seychellien kryptovaluuttapörssi, päivittää Know Your Customer (KYC) -vaatimuksiaan käyttäjille. Tämän odotetaan antavan käyttäjien noudattaa maailmanlaajuisia sääntelyohjeita.

Lähteet paljastivat, että uudet KYC-vaatimukset otetaan käyttöön käyttäjien oikeuksien ja etujen suojaamiseksi ja turvallisen kryptovaluuttakauppaympäristön muovaamiseksi. Tämän odotetaan myös noudattavan eri sääntelijöiden säännöksiä, Cointelegraph lisäsi.

BitGetin odotetaan ottavan käyttöön KYC-vahvistusvaatimuksensa syyskuusta 2023 alkaen. Tämän uskotaan koskevan vain uusia rekisteröityneitä käyttäjiä. Oletettavasti käyttäjien on suoritettava tason 1 KYC-varmennus päästäkseen erilaisiin Bitgetin palveluihin, mukaan lukien talletukset ja kryptovaluuttojen vaihto, Cointelegraph korosti.

Uskotaan, että lokakuusta alkaen käyttäjät, jotka eivät ole suorittaneet KYC-varmennusprosessia, rajoittuvat muun muassa kotiutuksiin, tilausten peruuttamiseen, tilausten lunastukseen ja positioiden sulkemiseen. Lisäksi he eivät voi luoda uusia kaupankäyntimääräyksiä, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit