ZebPay tekee yhteistyötä Brave Browserin kanssa BAT-tulojen mahdollistamiseksi intialaisille

The partnership aims to empower users by enabling them to maximise their BAT token rewards

Kryptovarantojen pörssi ZebPay on ilmoittanut yhteistyöstään Brave Browserin kanssa, verkkoselaimen kanssa, joka tunnetaan palkkiojärjestelmästään sekä käyttäjien turvallisuudesta ja yksityisyydestä.

Virallisen tiedotteen mukaan Brave Browser -käyttäjät Intiassa voivat yhdistää ZebPay-tilin Brave Rewardsiin aloittaakseen Basic Attention Tokensin (BAT) ansaitsemisen. Ymmärtääksemme nykyiset käyttäjät Intiassa, joilla on tuloja, voivat myös yhdistää ZebPay-tilin ja saada saldonsa lunastettua BAT:ksi ja siirtää ZebPay-tileilleen. Uskotaan, että sisällöntuottajat voivat myös yhdistää ZebPay-tilin Brave Creators -tiliinsä, jolloin he voivat vastaanottaa BAT-lahjoituksia Brave Rewards -käyttäjiltä.

”Odotamme innolla Brave Rewardsin kumppaneina Intiassa. Tämän kumppanuuden tarkoituksena ei ole vain vahvistaa sitoutumistamme käyttäjien vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseen, vaan se aikoo myös osoittaa tukemme kryptoekosysteemille Intiassa. Antamalla käyttäjille mahdollisuuden siirtää Brave Rewards -palkintoja ZebPayhin toivomme avaavamme mahdollisuuksia krypto-harrastajille”, ZebPayn toimitusjohtaja Rahul Pagidipati sanoi.

Samankaltaiset artikkelit