”Olemme palauttaneet 2 miljardia dollaria sijoittajille kahdessa vuodessa” – Banking & Finance News

Kotak Mahindra Bank, management team, reshuffle, appointment, banking sector, private sector bank

Kotak Mahindra Groupin omaisuudenhoitoliiketoiminta Kotak Alternate Asset Managers on sitoutunut yli 8,8 miljardin dollarin pääomaan muun muassa erityistilannerahastonsa, luottorahastojensa ja kiinteistörahastojensa kautta. , MD, kertoo, että omaisuudenhoitaja on antanut vuosituottoa 22 % ja 19 % erikoistilanteisiin sijoittajille ja kiinteistörahastoille viimeisen vuosikymmenen aikana. Otteita:

Kansainvälisten sijoittajien näkökulmasta Intiaan kohdistettu allokaatio ei ole vielä valtavirtaa. On joukko sijoittajia, jotka tuntevat hyvin Intian ja ovat siksi päättäneet tehdä Intiaan keskittyvän allokoinnin. Monilla muilla on kohtuullinen määrä allokaatiota Intiaan aasialaisten rahastonhoitajien kautta. Mitä tulee valuuttariskiin, globaalit sijoittajat tarkastelevat poliittista vakautta, valuuttariskiä ja muita keskeisiä parametreja osana salkun allokaatiota. Maailmanpankin raportin mukaan rupian heikkeneminen dollaria vastaan ​​on tasaisesti laskussa. Jatkossa sen odotetaan olevan alle 2 %.

En usko, että velka ja pääoma korvaa toisiaan. Jos promoottori uskoo yrityksensä kasvavan hyvin, hän voi ottaa luottoa. Tämä auttaa häntä säilyttämään oman pääoman arvon ja myös kasvattamaan sitä. Intia on pääomapula maa. Siksi yksityisen luoton vaatimus säilyy edelleen vahvana. Luottoalalla meillä on kirjo rahastoja, mukaan lukien yli 20 % tuottoa antava strategisten tilanteiden rahasto ja teini-iässä tuottoa antava yksityinen luottorahasto. Lisäksi meillä on kiinteistöstrategioita, jotka tarkastelevat myöhään teini-ikäisten tuottoa. Kaiken kaikkiaan meillä on luottoa 6,5 ​​miljardia dollaria.

Se riippuu siitä, mitä kutsut erityistilanteiksi. Vuonna 2018, kun keräsimme ensimmäisen rahaston, maksukyvyttömyys- ja konkurssilaki oli yksi tärkeimmistä syistä siihen, sillä mahdollisuuksia olisi useita. Kuten kävi ilmi, suurin osa sijoituksista tehtiin IBC:stä. Sitten Covid tapahtui, ja se itse loi erityistilanteita. Kun tarkastellaan salkkua ja rakennetaan toiselle rahastolle, mikä tahansa pääomavaatimus, jota ei voida rahoittaa tavanomaisella pääomalla, on strateginen tilanne. Siksi olemme ratkaisupääoman tarjoaja. Yrityksen ei tarvitse olla hätätilanteessa tai IBC:n alainen. Se on tapauksesta riippuen yritykselle ja perustajalle tarkoitettu ratkaisu. Intiassa ei ole joustavia pääomantuottajia ja uskomme, että täytämme aukon. Olemme jo sijoittaneet 20 % ensimmäisistä erikoistilanteiden rahastosta.

Viime vuosi oli meille suuri vuosi. Erityistilanteissa rahasto 1 palautimme 1 miljardin dollarin irtautumisten kautta. Kiinteistö- ja erityistilanteissa yhdessä palautimme 2 miljardia dollaria viimeisen kahden vuoden aikana. Erikoistilanteissa vuosituotto (sisäinen tuotto) on 22 % ja kiinteistöjen vuosituotto on 19 % viimeisen vuosikymmenen aikana.

Intia on sekä osakkeiden että luottojen lyhyt maa. Intialaiset säästäjät suosivat perinteisesti kultaa ja kiinteistöjä. En usko, että kiehtovuus katoaa pian, mutta nykyään on useampia tapoja päästä samoihin omaisuusluokkiin. Esimerkiksi nykyään voit käyttää tuloja tuottavia varoja REIT- ja InvIT-sopimusten kautta, mikä ei ollut mahdollista muutama vuosi sitten. Vastaavasti saatavilla on tuotteita infrastruktuuriomaisuuden käyttämiseen. Ajan myötä luovia tuotteita tulee yhä enemmän. Yleensä perhetoimistot ja HNI:t suhtautuvat pääomansuojelustrategioihin.

Monet maailmanlaajuiset sijoittajat, joilla on merkittäviä sijoituksia vähittäiskauppakeskuksiin ja toimistoihin Euroopassa ja Amerikassa, kohtaavat vakavia haasteita siellä. Tämän seurauksena heidän on poistuttava markkinoilta, joilla he ansaitsevat rahaa, ja Intia sattuu olemaan yksi heistä.

En usko, että toimistot ja varastot kamppailevat ollenkaan. Asuinrakentaminen on luonnollisesti nousujohteinen ja nettootto on positiivista toimistosegmentissä. Vuokrat nousevat sekä toimisto- että varastotiloissa. Jos katsot REIT:ien kommentteja, markkinat ovat elpymässä melko voimakkaasti.

Samankaltaiset artikkelit