Bajaj Finance uudistaa johtoryhmän – Pankki- ja rahoitusuutiset

Bajaj Finance, Rakesh Bhatt, top news, latest news, business news,

Organisaatiomuutoksissa Bajaj Finance ilmoitti, että toiminnanjohtaja Rakesh Bhatt on eronnut ja päättänyt jatkaa uudella uralla yrityksen ulkopuolella 15 vuoden toimikauden jälkeen. Bhatt jatkaa yrityksen neuvonantajana ja työskentelee MD:n kanssa 30.6.2024 asti.

Toimitusjohtaja Anup Saha nimitetään uudelleen varatoimitusjohtajaksi, ja hän valvoo kaikkia yhtiön liiketoimintoja (lukuun ottamatta arvopaperilainoja ja kaupallisia lainoja). Hänellä on myös laajennetut toiminnalliset vastuut kolmen uuden operatiivisen johtajan avustamana. Saha raportoi jatkossakin lääkärille. Nämä muutokset astuvat voimaan 1.4.2024 alkaen.

Yhtiö on nimittänyt kolme uutta operatiivista johtajaa. Velanhoitopalveluista vastaava johtaja Deepak Bagati ylennetään COO:ksi, ja hänellä on myös laajennettu johtamisvastuu operaatioista, palveluista ja suhdetoiminnasta. Talousjohtaja Sandeep Jain on myös COO ja jatkaa rahoituksen, FP&A:n, treasuryn ja sijoittajasuhteiden valvontaa.

Hänellä on myös laajennettu johtamisvastuu HR-, hallinto- ja lakitehtävissä. Anurag Chottani, tietojohtaja, ylennetään COO:ksi, joka vastaa markkinoinnista ja digitaalisista alustoista teknologian ja yritysstrategian valvonnan lisäksi.

Samankaltaiset artikkelit