SRG Housing Finance pyrkii saavuttamaan 750 kr AUM:n seuraavan verotuksen – Banking & Finance News

rupee, indian rupee, rupee vs dollar, indian rupee vs us dollar,

Asuntolainayhtiö SRG Housing Finance aikoo saavuttaa 750 miljoonan Rs:n hallinnoitavat varat (AUM) seuraavan tilikauden aikana, yhtiön johtava virkamies on sanonut. Toivomme saavuttavamme seuraavan 750 miljoonan Rs:n virstanpylvään vuosina 2024–2025”, SRG Housing Financen toimitusjohtaja Vinod Kumar Jain sanoi PTI:lle.

Yhtiö listautui pörssiin tämän vuoden elokuussa. Tällä hetkellä Rajasthanin ja Gujaratin osuus sen liiketoiminnasta on noin 60 prosenttia. Asuntolainayhtiö aikoo laajentaa jalanjälkeään eteläisissä osavaltioissa. Yritys avaa myös sivuliikkeensä Andhra Pradeshiin, Telanganaan ja Karnataka seuraavien kuukausien aikana, Jain sanoi.

Lisäksi ensi vuoden huhtikuusta lähtien treasury ja Pan India -liiketoimintatiimi työskentelee Mumbaista, hän lisäsi. Kuluvan tilikauden toisella neljänneksellä asuntolainayhtiö kirjasi 20 prosentin kasvua 5,26 miljoonaan rupiaan verrattuna 4,39 miljoonaan rupiaan. vuosi sitten. Sen kokonaistulot olivat 31,20 miljardia rupiaa, kasvua 37,90 prosenttia.

Yhtiön korkokate kasvoi 38 prosenttia 13,52 miljardiin ruplaan 10,85 miljoonasta. Syyskuun 2023 vuosineljänneksen aikana korkokate (NIM) laski 2,73 prosenttiin, kun se vuotta aiemmin oli 3 prosenttia. Lasku johtui repokoron noususta, Jain sanoi.

Samankaltaiset artikkelit