Markkinat keskittyvät tarkkailemalla globaaleja trendejä: ABCapital, AU Bank, Biocon pysyy kärjessä – CaFE Invest News

Top stocks to watch for this week

Kirjailija: Ajit Mishra

Markkinat ovat aloittaneet kalenterivuoden 2024 vaimeasti ja keskittyneet ristiriitaisten vihjeiden keskellä. Osallistujat ovat voitonhakutilassa, joka seuraa heikkoja globaaleja vihjeitä ja myös varovaisen asenteen vuoksi ennen tuloskauden alkamista.

Sävy on kuitenkin edelleen myönteinen, kiitos eri sektoreiden rotaatio-ostojen raskaansarjan. Mielenkiintoista on, että laajempien indeksien jatkuva vahvuus lisää entisestään positiivisuutta yliostetusta lukemisesta huolimatta.

Tuloskauden alkaessa painopiste on aluksi IT-alalla. Äskettäinen notkahdus Yhdysvaltain teknologiapainotteisessa indeksissä Nasdaqissa painotti myös IT-laskereitamme, mutta haittapuoli näyttää nyt olevan rajattu.

Lisäksi näemme USA:n markkinoiden vertailuindeksissä voittoa 9 viikon peräkkäisen nousun jälkeen ja niiden edelleen lasku saattaa vaikuttaa myös markkinoiden kehitykseen. Lienee tarpeetonta sanoa, että tuki on ennallaan 36 500-37 100 alueella Dow Jones Industrial Averagessa (DJIA), ja harha kääntyisi jälleen positiiviseksi 37 800 tason yläpuolella.

Yllä olevat tekijät huomioon ottaen suosittelemme keskittymistä osakekohtaisiin mahdollisuuksiin eri sektoreilla ja välttämään aggressiivisia kauppoja. Olemme korostaneet sekä Niftyn että pankkiindeksin keskeiset tasot sekä listan osakkeista, joita osallistujat voivat harkita kaupoissa markkinoiden suunnan perusteella.

Viimeaikainen hintakehitys Nifty-indeksissä osoittaa päättämättömyyttä ja voimme nähdä lisää konsolidoitumista. Ratkaiseva lähetys yli 21 800 johtaisi seuraavaan nousuun kohti 22 150, muuten konsolidointi jatkuu tyynyn ollessa 21 200-21 500 vyöhykkeen ympärillä.

Myös pankkiindeksi käy kauppaa vertailuindeksin kanssa ja on konsolidoitumassa. Sekalainen trendi yksityispankkien suurissa yhtiöissä saa osallistujat arvailemaan seuraavaa mahdollista siirtoa. Saadakseen vauhtia takaisin ja tuumaa kohti uutta ”50 000” virstanpylvästä sen pitäisi pysyä 48 600 tason yläpuolella. Huonona puolena 46 500-47 300 vyöhyke tarjoaisi tukea, jos voitonotto venyy. Toistamme näkemyksemme pysyä valikoivina ja rajoittaa aggressiivisia kauppoja.

ABCapital, AU Bank, Biocon, Cipla, Cumminsind, Manappuram, Tvsmotor.

Balrampurchin, Bandhan Bank, Indiamart, Navinfluor, PVR Inox, SBI-kortti, UPL.

Samankaltaiset artikkelit