Blue Jet Healthcaren osakkeet debytoivat pörsseissä; GMP näyttää suotuisalta – IPO-uutiset

Blue Jet Healthcare listing

Blue Jet Healthcaren osakkeiden on suunniteltu debytoivan pörssissä tänään. Ennen listautumista Blue Jet Healthcaren osakkeiden GMP nousi 6,36 %. Listautumisanti merkittiin 7,95 kertaa. Qualified Institutional Buyers (QIBs) -kategoriaa merkittiin 13,72 kertaa, ei-instituutiosijoittajille tarkoitettua osuutta merkittiin 13,59-kertaisesti ja Retail Individual Investors (RIIs) -kiintiötä merkittiin 2,24 kertaa.

”Blue Jet Healthcare debytoi jälkimarkkinoilla. Yrityksen GMP on tällä hetkellä Rs 20, mikä osoittaa kunnollisen listauksen. Listautumisannin ylemmän hintaluokan 346 Rs perusteella Blue Jet Healthcaren osakkeiden arvioitu listaushinta on 366 Rs, mikä on noin 5-6 prosentin ylikurssi. Lehtiä on merkitty 7,95 kertaa. Yritys valmistaa varjoainevälituotteita ja voimakkaita makeutusaineita. jossa sen etuna on korkeat markkinoille pääsyn esteet ja pitkäaikainen suhde monikansallisten asiakkaiden kanssa. Kun otetaan huomioon nykyinen GMP ja markkinoiden ilmapiiri, on todennäköistä, että Blue Jet Healthcare listautuu tasaisesti positiiviseen listaukseen”, sanoi Shivani Nyati, Swastika Investmartin varallisuusjohtaja.

Blue Jet Healthcare IPO avattiin julkiselle merkintälle keskiviikkona 25. lokakuuta 2023 ja päättyi perjantaina 27. lokakuuta 2023. Sen julkisen liikkeeseenlaskun hintaluokka on 329-346 rupiaa osakkeelta, jonka nimellisarvo on 2 rupiaa. Hintaluokan yläpäässä yhtiön promoottorit ja osakkeenomistajat pyrkivät keräämään listautumisannista 840,27 miljoonaa rupiaa.

Listautumisanti sisälsi myyntitarjouksen (OFS), jossa promoottorit luovuttivat 24 285 160 Rs 2:n osaketta yhteensä 840,27 miljoonaan rupiaan. Potentiaalisille sijoittajille tarjouskilpailu aloitettiin vähintään 43 osakkeesta ja myöhemmät tarjoukset useissa 43 oman osakkeen erässä. Yksityissijoittajien vaatima vähimmäissijoitusmäärä oli 14 878 ruplaa. Yritys ei saa tuottoa Tarjouksesta, ja Myyvät Osakkeenomistajat saavat kaikki Tarjouksen tuotot suhteessa Tarjottuihin Osakkeisiin, jotka vastaavat Myyvät Osakkeenomistajat ovat myyneet osana Tarjousta Chittorgarh.com-sivustolla olevien tietojen mukaan. .

Samankaltaiset artikkelit