Paytm-pomo rikkoo hiljaisuuden RBI-kiellosta – ”Emme tee yhteistyötä Paytm Payments Bankin kanssa”; kysymysten UKK

Paytm, paytm news, paytm latest news, paytm RBI news, RBI ban, RBI news, Paytm payment bank, Vijay Shekhar Sharma

Päivä sen jälkeen, kun Intian keskuspankki kielsi Paytm Payments Bankin toiminnan, Paytmin toimitusjohtaja Vijay Shekhar Sharma rikkoi hiljaisuuden torstaina seuranneen puhelinkonferenssin aikana. Sharma sanoi kategorisesti, että yritys ryhtyy välittömiin toimiin noudattaakseen RBI:n määräystä.

Hän sanoi myös, että ”tästä eteenpäin olemme selkeitä, että teemme yhteistyötä useiden muiden pankkien emmekä PPB:n (Paytm Payments Bank) kanssa.” Paytmin perustaja sanoi lisäksi, että keskuspankki ei ole lähettänyt mitään yksityiskohtia päätöksensä jälkeen. Hän myös tarkensi, että tämä koko jakso on tiukasti PPB:n ja RBI:n välillä.

Sharma sanoi, että offline-versioissa All-in-one QR, jota tällä hetkellä käyttää Paytm Payments Bank, muutetaan nyt. Uuden QR:n tukena olisi ”sponsoroitu pankki”. Paytm COO Bhavesh Gupta sanoi, että tämä tulee olemaan megaharjoitus. Aikajanaa antaessaan Gupta sanoi, että uusi hankinta alkaa viikon tai kahden kuluttua.

Sillä välin Paytm julkaisi useissa sosiaalisen median julkaisuissa X:stä RBI:n kieltoa koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä. Paytm Money -sijoituksista NCMC-korttiin, POS-automaattiin ja FASTag-käyttöön Paytm sanoi lujasti, ettei se vaikuta rahatoimintoihin.

Paytm kärsii verilöylystä D-Streetillä

Paytmin markkina-arvo laski 20 % torstaikaupan aikana, kun keskuspankki määräsi maksupankkinsa lopettamaan toimintansa, mikä vaaransi yhtiön polun kannattavuuteen ja sen riippuvaisen sovelluksen toimivuuden. Reuters raportoi, että RBI:n ohje saattaa olla alustava askel kohti pankin toimiluvan peruuttamista.

Samankaltaiset artikkelit